Περιπολικό Tesla Model Y για τo SPPD

Περιπολικό Tesla Model Y για τo SPPD

Η Unplugged Performance ξεκινά τώρα την προετοιμασία του Tesla Model Y για τις αμερικανικές αστυνομικές δυνάμεις, με πρώτο αποδέκτη τo South Pasadena Police Department.

Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα κερδίζουν σταδιακά τις τάξεις της επιβολής του Nόμου. Και αυτό συμβαίνει παντού σε όλο τον κόσμο, για λόγους εικόνας, αλλά και για λειτουργικό κόστος. 

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, το τρομερό Ford Explorer και το Dodge Charger έχουν δώσει τη θέση τους στη Ford Mustang Mach-E ή στην Tesla. Ιδού λοιπόν μια νέα αγορά, στην οποία η Unplugged Performance σπεύδει με το Tesla Model Y.

Σύμφωνα με την Unplugged Performance, το 60% της κατανάλωσης καυσίμου στα περιπολικά προκύπτει στο ραλαντί

Tesla Model Y Police Unplugged-Performance

Ως εκ τούτου, συνηθισμένος σε σπορ βελτιώσεις με βάση την Tesla, ο Αμερικανός tuner αλλάζει τροπάρι με το τμήμα UPfit. Ήταν αυτό το τμήμα που ήταν υπεύθυνο να προετοιμάσει κατάλληλα το Tesla Model Y για να υπηρετήσει τις δυνάμεις του Νόμου. Και πιο συγκεκριμένα στη South Pasadena, όπου η τοπική αστυνομία αποφάσισε να ανανεώσει τον στόλο της.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Η εξέλιξη των αμερικανικών περιπολικών Ford [video]

Ως είθισται λοιπόν για αμερικανικό περιπολικό, το ηλεκτρικό SUV φορτώθηκε με όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα για τις επόμενες αποστολές του. Έτσι φόρεσε τα σήματα της αστυνομίας και βάσεις για τους γυροφάρους στο εξωτερικό, καθώς και ένα επιβλητικό πεοφυλακτήρα, χαρακτηριστικό γνώρισμα των αμερικανικών περιπολικών. Το «μπατσικό» Tesla Model Y φοράει εδώ τις σπιτικές ζάντες, με ενισχυμένα λάστιχα και παντός εδάφους.

Tesla Model Y Police Unplugged-Performance

Στο εσωτερικό, υπάρχει όλος ο συνηθισμένος ηλεκτρονικός εξοπλισμός που είναι μέρος της αστυνομικής πανοπλίας. Απαραίτητα εργαλεία τα οποία, ως εκ τούτου, σε ένα περιπολικό με μοτέρ εσωτερικής καύσης θα απαιτούσε ο κινητήρας να λειτουργεί για να είναι κι αυτά επίσης πλήρως λειτουργικά. 

Σύμφωνα με την Unplugged Performance, το 60% της κατανάλωσης καυσίμου στα περιπολικά προκύπτει στο ραλαντί. Αυτό θα μείωνε το κόστος των αστυνομικών δυνάμεων όπου δη, χωρίς να θυσιάζει την αυτονομία.
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube