Dodge Charger Pursuit: Πρώην περιπολικό με €5.360! [video]

Dodge Charger Pursuit: Πρώην περιπολικό με €5.360! [video]

Ένα μεταχειρισμένο Dodge Charger με πλούσιο βιογραφικό δημοπρατήθηκε πρόσφατα στις ΗΠΑ.

Η αγγελία της εβδομάδας προέρχεται από την αμερικανική ιστοσελίδα Cars and Bids του Dough de Muro, και αφορά ένα Dodge Charger Pursuit το οποίο έχει εκτελέσει χρέη περιπολικού. Ο λόγος που συζητάμε για αυτό σήμερα είναι η εξωφρενικά χαμηλή τιμή του καθώς άλλαξε χέρια έναντι $6.500, τα οποία με τη σημερινή ισοτιμία αντιστοιχούν σε μόλις €5.360!

Το αυτοκίνητο είναι μοντέλο του 2014 και συνδυάζει ασημί εξωτερική απόχρωση με ζάντες 18" και μαύρες επενδύσεις στο εσωτερικό. Μετά από τη χρήση του ως υπηρεσιακό όχημα στη North Carolina, άλλαξε δύο ακόμη ιδιοκτήτες χωρίς κανένα ατύχημα στο ιστορικό του, με το οδόμετρο να γράφει 169.625 km.

Κάτω από το καπό βρίσκεται ο γνωστός Hemi V8 5,7 λίτρων που αποδίδει 370 PS και 535 Nm. Η κίνηση μεταδίδεται στους πίσω τροχούς μέσω αυτόματου κιβωτίου 5 σχέσεων. Επιπλέον, ως πρώην περιπολικό, το Charger Pursuit έχει αναβαθμισμένη ανάρτηση και ισχυρότερα φρένα.

Dodge Charger Pursuit

Σε αντίθεση με τα περισσότερα περιπολικά, οι πόρτες του συγκεκριμένου Charger Pursuit ανοίγουν και από μέσα, ενώ όπως βλέπουμε στο σχετικό βίντεο έχουν και δερμάτινη επένδυση. Άλλα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά αυτού του οχήματος είναι ο χώρος αποσκευών που περιλαμβάνει κανονικού μεγέθους ρεζέρβα και μεταλλικό ράφι, η τρύπα στην οροφή που προοριζόταν για την κεραία και τα γραφικά R/T που προφανώς προστέθηκαν από τους επόμενους ιδιοκτήτες. Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει αυτόματα φώτα, air condition, υφασμάτινες επενδύσεις καθισμάτων, δερμάτινο τιμόνι cruise control, cd player, USB, Aux κ.α.

Εκτός από μικρές και ανεπαίσθητες φθορές στις ζάντες, τα φώτα, τον προφυλακτήρα και την πόρτα του οδηγού, το όχημα φαίνεται να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση ενώ έχει κάνει όλα τα service στην ώρα τους. Έτσι, ο τυχερός που το αγόρασε με μόλις $6.500 μπορεί να απολαύσει την εμπειρία οδήγησης ενός πρώην περιπολικού και να ξεναγήσει τους φίλους του στο πίσω κάθισμα που μέχρι στιγμής όλοι προσπαθούσαν να αποφύγουν.

 

[Πηγή: Cars and Bids]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube