Περιπολικό Lykan HyperSport στο Abu Dhabi [video]

Περιπολικό Lykan HyperSport στο Abu Dhabi [video]

Νέο video του λιβανέζικου υπεραυτοκινήτου που ανήκει στο στόλο της αστυνομίας του Abu Dhabi.

Η αστυνομία του Abu Dhabi δημοσίευσε ένα βίντεο με ένα από τα πιο σπάνια και γρήγορα περιπολικά στον κόσμο, το Lykan HyperSport των $3,4 εκατομμυρίων, το οποίο ανήκει στον στόλο της από το 2015.

Να θυμίσουμε πως το μοντέλο της λιβανέζικης W Motors που παρουσιάστηκε το 2013 παρήχθει σε μόλις 7 αντίτυπα. Το υπεραυτοκίνητο κινείται με τη βοήθεια ενός εξακύλινδρου boxer κινητήρα της Porsche χωρητικότητας 3,7 λίτρων που χάρη στις επεμβάσεις της RUF αποδίδει 740 PS και 960 Nm ροπής και συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο PDK 7 σχέσεων. Έτσι, η επιτάχυνση 0-100km/h απαιτεί 2,8" και η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 395 km/h.

Lykan

Εκτός από το Lykan HyperSport που έγινε ευρέως γνωστό από την ταινία Fast and Furious 7, το 2015 η W Motors παρουσίασε ένα νέο μοντέλο με το όνομα Fenyr SuperSport σε περιορισμένη παραγωγή 100 μονάδων.

Παρά τη μεγάλη δημοσιότητα που έχουν πάρει τα δύο μοντέλα, είναι άγνωστο το πόσα έχουν βρει αγοραστή καθώς η ψηλή τιμή αγοράς τους σε συνδυασμό με τον ισχυρό ανταγωνισμό που δέχονται από αντίστοιχες προτάσεις των Ferrari, McLaren και Lamborghini δεν έχει αφήσει μεγάλο περιθώριο στην αγορά.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube