Οι παίκτριες της FC Barcelona κινούνται με CUPRA

Οι παίκτριες της FC Barcelona κινούνται με CUPRA

Κάθε παίκτρια της γυναικείας ομάδας της FC Barcelona παρέλαβε είτε ένα CUPRA Born, είτε ένα CUPRA Formentor VZ5 BAT Limited Edition.

CUPRA

Η CUPRA επισκέφθηκε το κέντρο Ciutat Esportiva Joan Gamper, όπου πραγματοποιούνται οι προπονήσεις της γυναικείας ομάδας της FC Barcelona, για να παρουσιάσει στις παίχτριες τα τελευταία μοντέλα της μάρκας και να τους παραδώσει τα νέα τους αυτοκίνητα.

Οι αθλήτριες της ομάδας επέλεξαν μεταξύ του CUPRA Born, του πρώτου ηλεκτρικού αυτοκινήτου της μάρκας, ή του Formentor VZ5 BAT Limited Edition, μίας έκδοσης για τους λάτρεις του αυτοκινήτου.

Η στήριξη της CUPRA στη γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα της FC Barcelona, υπογραμμίζει τη φιλοδοξία της μάρκας να εμπνεύσει τον κόσμο από τη Βαρκελώνη

Ανάμεσα στις παίχτριες που επέλεξαν το CUPRA Formentor VZ5 BAT ήταν η Aitana Bonmatí και η CUPRA ambassador, Alexia Putellas, καθώς επίσης και οι Claudia Pina, Sandra Paños, Bruna Vilamala. Το CUPRA Born επιλέχτηκε από παίχτριες όπως οι María León, Irene Paredes, Marta Torrejón και Ona Batlle.

CUPRA

Η στήριξη της CUPRA στη γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα της FC Barcelona, υπογραμμίζει τη φιλοδοξία της μάρκας να εμπνεύσει τον κόσμο από τη Βαρκελώνη. Ο τόπος αυτός αποτελεί πραγματική έμπνευση για τη μάρκα, αφού κάποια από τα μοντέλα της (όπως το Born) έχουν πάρει το όνομά τους από εμβληματικές περιοχές της πόλης.

Η FC Barcelona γυναικών εκπροσωπεί τη μελλοντική γενιά. Μια γενιά που αποτελεί μοχλό αλλαγής για έναν καλύτερο κόσμο. H στήριξη της CUPRA υπογραμμίζει μία κοινή δέσμευση στην αλλαγή αυτή και στην έμπνευση της νέας γενιάς.

Υπενθυμίζουμε ότι CUPRA Formentor VZ5 BAT διαθέτει έναν 5κύλινδρο κινητήρα με ισχύ 390 PS, που προσφέρει δυνατά συναισθήματα σε κάθε διαδρομή μαζί του. Η παραγωγή του είναι περιορισμένη στις μόλις 500 μονάδες.

Πηγή: CUPRA

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube