«Οδήγησε» πρώτος το Toyota FT-1 Concept [video]

«Οδήγησε» πρώτος το Toyota FT-1 Concept [video]

Το εντυπωσιακό πρωτότυπο της Toyota διατίθεται ήδη στο Gran Turismo 6.

Το πρωτότυπο Toyota FT-1 παρουσιάστηκε πριν τρεις μέρες στην Διεθνή Έκθεση του Ντιτρόιτ (NAIAS) και το βίντεο που συνόδευε την παρουσίασή του στο περίπτερο της ιαπωνικής εταιρείας ήταν δημιούργημα της Polyphony Digital που φτιάχνει το Gran Turismo.

Η συνεργασία αυτή δεν είναι καθόλου τυχαία, καθώς από την πρώτη κιόλας μέρα της παρουσίασης του FT-1 Concept είχε ανακοινωθεί ότι το πρωτότυπο μοντέλο θα προσφέρεται για «οδήγηση» στο Gran Turismo 6.

Το FT-1 Concept αποτελεί μέρος του τελευταίου update του παιχνιδιού και μπορείτε να το αποκτήσετε δωρεάν εάν λάβετε μέρος στην δοκιμασία με το FT-1 στην Laguna Seca και κερδίσετε έστω το χάλκινο μετάλλιο. Σε περίπτωση όμως που δεν μπορέσετε να ολοκληρώσετε τη δοκιμασία στον μέγιστο χρόνο που απαιτείται, τότε μπορείτε να το αγοράσετε από την αντιπροσωπεία της Toyota.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι το FT-1 Concept αποτελεί και τον εκπρόσωπο της Toyota στο project Vision Gran Turismo. Με την επέτειο των 15 ετών του Gran Turismo, η Polyphony Digital κάλεσε όλες τις μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες να σχεδιάσουν το όραμά τους για το μέλλον της οδήγησης. Τα πρωτότυπα μοντέλα που θα προκύψουν από το Vision Gran Turismo θα αποκαλυφθούν κατά την διάρκεια της χρονιάς μέσα από το Gran Turismo 6.

[Πηγή: Gran Turismo]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube