O Trump ξεναγεί τον Kim στο «Κτήνος» [video]

O Trump ξεναγεί τον Kim στο «Κτήνος» [video]

Ο Αμερικανός πρόεδρος έδειξε στον ηγέτη της Βόρειας Κορέας το θωρακισμένο του αυτοκίνητο.

Ο Kim Jong-un μπορεί να είναι ηγέτης μιας «κομμουνιστικής» χώρας, όμως δεν λέει όχι και στα αγαθά και δημιουργήματα του δυτικού-καπιταλιστικού- κόσμου.

Απόδειξη πως ο ίδιος έχει επιλέξει μια Mercedes-Benz S 600 για τις προσωπικές μετακινήσεις του, ενώ ανεπιβεβαίωτα δημοσιεύματα τον εμφανίζουν κάτοχο μιας σειράς πολυτελών και σπορ δυτικών αυτοκινήτων.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Αποκάλυψη: Η νέα λιμουζίνα του Πούτιν! [video]

Στο περιθώριο της ιστορικής συνάντησής του με τον Αμερικανό πρόεδρο στη Σιγκαπούρη, ο δεύτερος σε μια κίνηση φιλίας θέλησε να του δείξει την προεδρική λιμουζίνα, γνωστή και ως Cadillac One ή «The Beast» -Το Κτήνος.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Το Κτήνος του Obama δεν μασάει με τίποτα; [video]

Στο video βλέπουμε τους δύο άνδρες να βαδίζουν προς το αυτοκίνητο και στη συνέχεια ένας άνδρας των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ ανοίγει την πόρτα στον πρόεδρο της Βόρειας Κορέας, ο οποίος είχε την ευκαιρία για λίγα δευτερόλεπτα να δει το εσωτερικό του πολυτελούς και θωρακισμένου οχήματος.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Πόσο κοστίζουν ανά λεπτό οι μετακινήσεις του προέδρου των ΗΠΑ; [video]

Όπως φαίνεται στα πλάνα, o Kim Jong-un χαμογέλασε για την ευκαιρία που είχε να δει το εσωτερικό της αξίας 1,6 εκατ. δολαρίων λιμουζίνας που είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να αντέχει ακόμα και στρατιωτικού τύπου ή χημική επίθεση.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube