O Jeremy Clarkson σε νέες περιπέτειες

O Jeremy Clarkson σε νέες περιπέτειες

Στα δικαστήρια τον σέρνει ο παραγωγός του BBC για το γνωστό επεισόδιο που κόστισε το τέλος του Top Gear

Το επεισόδιο που κόστισε την απόλυση του  Jeremy Clarkson και το τέλος του Top Gear από το BBC φαίνεται πως δεν έχει τέλος.
 
Ο παραγωγός με τον οποίο είχε το επίμαχο επεισόδιο ο παρουσιαστής κατέφυγε στη Δικαιοσύνη και τον κατηγορεί για φυσική και φραστική επίθεση εναντίον του και εγείρει διεκδικήσεις νομικές και οικονομικές. 
 
Στην κοινή ακρόαση κεκλεισμένων των θυρών ενώπιον του δικαστηρίου συναντήθηκαν σήμερα οι συνήγοροι του Clarkson, οι δικηγόροι του BBC και ο παραγωγός Oisin Tymon.  
Στο κατηγορητήριο επισυνάπτεται και μια κατάθεση στελέχους του BBC στην οποία αναφέρεται πως κατά την διάρκεια της σωματικής επίθεσης προς τον Oisin Tymon, ο Clarkson τον χτύπησε με αποτέλεσμα να υπάρξει οίδημα και αιμορραγία στο χείλος του. Μάλιστα παράλληλα με την σωματική βία υπήρξε και λεκτική, η οποία συνεχίστηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα, ακόμα και μετά το περιστατικό της επίθεσης.
 
Η πλευρά του κατηγορούμενουδεν σχολίασαν δημόσια τίποτα από τα παραπάνω.
Αν ο παρουσιαστής καταδικαστεί προβλέπεται χρηματική αποζημίωση στο θύμα του ύψους περίπου 120.000 δολαρίων, ποσό που δεν θα κάνει τον Clarkson ούτε να... ιδρώσει, αφού η αμοιβή του από το Amazon από όπου πλέον θα προβάλλεται η εκπομπή είναι κυριολεκτικά αστρονομική

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube