Top Gear: Το βάρος τους σε χρυσάφι πήραν για να επιστρέψουν μέσω Amazon

Top Gear: Το βάρος τους σε χρυσάφι πήραν για να επιστρέψουν μέσω Amazon

Εξωφρενικά μπάτζετ για τους τρεις της πλέον γνωστής εκπομπής αυτοκινήτου στον κόσμο

Ήταν θέμα χρόνου να επιστρέψουν απλά αναζητούσαν μια νέα στέγη μετά την επεισοδιακή αποχώρησή τους από το BBC εξαιτίας του Jeremy Clarkson.
 
Η νέα στέγη που βρήκαν είναι διαδικτυακή και ακούει στο όνομα Amazon την ώρα που τα μπάτζετ της εκπομπής αλλά και οι αμοιβές τους εκτοξεύονται στα ύψη.
 
Η ανακοίνωση της συνεργασίας για τους Jeremy Clarkson, James May και Richard Hammond με το Amazon, λέει πως το σόου θα προβάλλεται on line στο Amazon Prime και επομένως θα είναι «ανοικτό» σε όλους όσοι θέλουν να το απολαύσουν, την ώρα που δημοσίευμα της βρετανικής Mirror μιλά για μπάτζετ 160 εκατομμυρίων στερλινών για 36 επεισόδια, ήτοι 4,44 εκατομμύρια στερλίνες ανά επεισόδιο! 
 
Στο τριετές συμβόλαιο που υπέγραψαν οι συντελεστές της εκπομπής, η αμοιβή του Jeremy Clarkson (σύμφωνα πάντα με τη Mirror) είναι 10 εκατομμύρια στερλίνες το χρόνο, με τις αμοιβές των υπολοίπων δύο συμπαρουσιαστών του αλλά και του παραγωγού Andy Wilman να μην είναι ευκαταφρόνητες (δεν διευκρινίζεται το ακριβές ποσόν).
 
Για να έχουμε μια τάξη μεγέθους, αλλά και να μπορέσουμε να συγκρίνουμε τις διαφορές, να τονίσουμε πως στο BBC το μπάτζετ της κάθε εκπομπής ήταν 500.000 στερλίνες, η δε αμοιβή των παρουσιαστών δεν ξεπερνούσε το 1 εκατομμύριο στερλίνες το χρόνο.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube