Ο James Bond σε άγριο κυνηγητό με την Aston Martin DB5 [video]

Ο James Bond σε άγριο κυνηγητό με την Aston Martin DB5 [video]

Τα γυρίσματα της νέας ταινίας «No Time To Die» γίνονται στην ιστορική ιταλική πόλη Matera.

Πριν από λίγο καιρό έγινε η αποκάλυψη του επίσημου τίτλου της νέας ταινίας του James Bond με τίτλο «No Time To Die». 
Τώρα έρχονται στη δημοσιότητα τα πρώτα βίντεο από τα γυρίσματα της ταινίας που γίνονται στην Ιταλία και συγκεκριμένα στην πόλη Matera. Πρόκειται για την ίδια ειδυλλιακή πόλη όπου ο Mel Gibson γύρισε τα "Πάθη του Χριστού" το 2004. 
Στο βίντεο έχουμε τα γυρίσματα ενός κυνηγητού με αυτοκίνητα, με τον θρυλικό πράκτορα να οδηγεί την Aston Martin DB5.

Το 25ο φιλμ του Πράκτoρα 007 θα δει αρκετά πρόσωπα από το Specter να επιστρέφουν όπως οι Ralph Fiennes ως M, Naomie Harris ως Moneypenny, Ben Wishaw ως "Α", Jeffrey Wright ως Felix Leiter και ο Rory Kinnear ως Tanner.

Στις νέες προσθήκες, πρώτη και καλύτερη είναι αυτή του βραβευμένου με Όσκαρ Mr.Robot, Rami Malek, ο οποίος θα παίξει τον κακό της ταινίας, η Lashana Lynch, που θα υποδυθεί την αντικαταστάτρια του 007 στην MI6, καθώς και οι: Dali Benssalah, Billy Magnussen, Ana De Armas, David Dencik. 

H υπόθεση της ταινίας έχει ως εξής:

Ο Bond έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση και απολαμβάνει μια γαλήνια ζωή στη Τζαμάικα. Η ηρεμία του όμως δεν κρατάει για πολύ όταν ο παλιό του φίλος στη CIA, Felix Leiter, ζητά την βοήθειά του. Η αποστολή για την διάσωση ενός απαχθέντος επιστήμονα καταλήγει πολύ πιο ριψοκίνδυνη από όσο την περίμενε, οδηγώντας τον Bond στο κατώφλι ενός μυστηριώδους κακού, εξοπλισμένου με την τελευταία και πιο επικίνδυνη λέξη της τεχνολογίας.
To «No Time to Die» θα κάνει πρεμιέρα στις 8 Απριλίου 2020 στους κινηματογράφους των ΗΠΑ. 

[Πηγή:unboxholics.com]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube