Ο Elon Musk ψάχνει για «κορόιδα»!

Ο Elon Musk ψάχνει για «κορόιδα»!

Ο Elon Musk δήλωσε πως θα αποχωρήσει ευχαρίστως από τη θέση του CEO στο Twitter, αν βρεθεί ο «ανόητος» που θα αναλάβει αντ' αυτού.

Ο Elon Musk έβαλε τα χεράκια του και έβγαλε τα ματάκια του. Όταν ξεκινούσε το δημοψήφισμα προ ημερών στο Twitter αναφορικά με το αν θα πρέπει να παραμείνει ή όχι επικεφαλής και στη διάσημη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, μάλλον δεν περίμενε τα αποτελέσματα που έβγαλε η κάλπη.

Elon Musk

Το 57,5% λοιπόν των ερωτηθέντων (ψήφισαν 17,5 εκατ.) απάντησε πως θα πρέπει άμεσα να παραχωρήσει τη θέση του CEO στο Twitter σε κάποιον άλλο! Ο Musk βέβαια πέρασε στην αντεπίθεση λέγοντας χαρακτηριστικά «πως δεν υπάρχει κάποιος τόσο ανόητος να αναλάβει μια τέτοια ευθύνη», ενώ προσπάθησε να βγάλει το αποτέλεσμα «άκυρο», αναφέροντας πως οι τόσες πολλές θετικές ψήφοι ήταν αποτέλεσμα... «bots».

Η αλήθεια είναι βέβαια, πως ο Elon Musk αλλιώς τα περίμενε και αλλιώς του ήρθαν στο Twitter. Η απόκτηση της δημοφιλούς πλατφόρμας ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από τους μετόχους της Tesla οι οποίοι τον κατηγορούν μέσω της δικαστικής οδού (η υπόθεση βρίσκεται ακόμα στο στάδιο της εκδίκαση της) ότι τα 44 δις δολάρια της εξαγοράς του, προήλθαν από τα αποθεματικά της αμερικανικής αυτοκινητοβιομηχανίας. 

Elon Musk

Επιπλέον, πολλές μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες που ξόδευαν τεράστια ποσά στη διαφήμιση τους στο Twitter, έχουν «παγώσει» κάθε τους δραστηριότητα από την ημέρα που ανέλαβε ο Musk, με αποτέλεσμα -σύμφωνα με όσα φημολογούνται στις ΗΠΑ- οι απώλειες για την πλατφόρμα να ξεπερνούν τα 3 δις δολάρια σε ετήσια βάση!

Μένει λοιπόν να δούμε πως θα κινηθεί ο Elon Musk, κάτι που αναμένεται να φανεί στην πράξη, από την έκβαση της απόφασης του δικαστηρίου των μετόχων της Tesla εναντίον του. Αν δικαιωθεί, θα παραμείνει ακλόνητος τόσο στην Tesla όσο και στο Twitter. Αν καταδικαστεί όμως τότε ίσως η τέλεια καταιγίδα για τον ίδιο να βρίσκεται προ των πυλών... 

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube