O Donald Trump πάει στο Λευκό Οίκο με IndyCar! [video]

O Donald Trump πάει στο Λευκό Οίκο με IndyCar! [video]

Ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ έκανε την εθιμοτυπική επίσκεψη στον απερχόμενο, Barack Obama, στο Λευκό Οίκο με IndyCar και τον Mario Andretti στο τιμόνι.

Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των ΗΠΑ Donald J Trump επισκέφθηκε το Λευκό Οίκο για να συνατηθεί με τον απερχόμενο πρόεδρο Barack Obama, ως είθισται. Επειδή όμως η μετεγκατάσταση του νέου προέδρου δεν θα γίνει πριν από τον Ιανουάριο, κάποιος προσφέρθηκε να τον πάει ταχύτερα.

Ο άνθρωπος αυτός είναι ο Mario Andretti, θρύλος της F1 και των Indycars, και ο πιο επιτυχημένος Αμερικανός οδηγός όλων των εποχών. Για να σας φρεσκάρουμε τη μνήμη, πήρε το πρωτάθλημα της Formula 1 το 1978, τέσσερα πρωταθλήματα IndyCar, IROC, πρωτάθλημα World Sportscar, Indianapolis 500 και πάει λέγοντας…Με καριέρα που απλώνεται σε πέντε δεκαετίες, οι επιτυχίες του είναι πάρα πολλές για να αναφερθούν σε τούτες τις λίγες γραμμές.

Ο «συνταξιούχος» πλέον Andretti ανέβασε αυτό το tweet:


Σαφώς και πρόκειται για μούφα! Πλάκα είναι! Το καταλάβατε, έτσι;

Στην πραγματικότητα, πρόκειται για αναδρομή στην πραγματική βόλτα που είχε πάει τον Trump το 2012, όταν αυτός ήταν καλεσμένος το ριάλιτι «The Celebrity Apprentice». Ποιος θα φανταζόταν ότι ύστερα από τέσσερα χρόνια, ο ίδιος άνθρωπος θα πέρναγε το κατώφλι του Λευκού Οίκου ως ένοικος με την ιδιότητα του 45ου προέδρου των ΗΠΑ;

[Πηγή carscoops]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube