Ο 50 Cent έκανε δώρο στον εαυτό του μια Bugatti Chiron [video]

Ο 50 Cent έκανε δώρο στον εαυτό του μια Bugatti Chiron [video]

Ο γνωστός ράπερ ντύθηκε Άγιος Βασίλης προκειμένου να παρουσιάσει το νέο του απόκτημα.

Ο ράπερ, μουσικός παραγωγός και ηθοποιός Curtis Jackson, γνωστός με το ψευδώνυμο "50 Cent" ντύθηκε Άγιος Βασίλης και έκανε στον εαυτό του ένα πολύ ιδιαίτερο δώρο - μια ολοκαίνουρια Bugatti Chiron Sport με αξία που ξεπερνά τα €2,65 εκατομμύρια!

Ο 50 Cent παρουσίασε το νέο του απόκτημα με μία ανάρτηση στο προφίλ του στο Instagram, την οποία στη συνέχεια έσβησε για άγνωστους λόγους. Παρόλα αυτά αρκετά μέσα πρόλαβαν να αναδημοσιεύσουν το παρακάτω βίντεο στο οποίο φαίνεται αρκετά χαρούμενος για την αγορά του. Ο ράπερ επέλεξε γυαλιστερή υφή για το ανθρακονημάτινο αμάξωμα του υπεραυτοκινήτου σε συνδυασμό με γαλάζια γραφικά. Οι μαύρες ζάντες κάνουν αντίθεση με τις γαλάζιες δαγκάνες φρένων ενώ στο εσωτερικό βρίσκουμε την προαιρετική διπλή ηλιοροφή.

Η Bugatti Chiron Sport που πρωτοπαρουσιάστηκε στην Έκθεση Γενεύης του 2018, φορά τον W16 κινητήρα 8,0 λίτρων με τέσσερα turbo που αποδίδει 1.500 PS. Επιπλέον, το μοντέλο διαφέρει από την "απλή" Chiron χάρη στο χαμηλότερο βάρος κατά 18kg και το πιο επιθετικό στήσιμο της ανάρτησης. Σύμφωνα με τα επίσημα τεχνικά χαρακτηριστικά, η επιτάχυνση 0-100 km/h ολοκληρώνεται σε 2,4", τα 0-200km/h έρχονται σε 6,1", τα 0-300km/h σε 13,1", τα 0-400km/h σε 32,6" ενώ η τελική ταχύτητα ξεπερνά τα 420 km/h.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This is how Santa look after he realize. He brought his self the best gift Merry Christmas to me n!gga. LOL #lecheminduroi #bransoncognac #starzgettheapp #abcforlife

A post shared by 50 Cent (@50cent) on

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube