Nissan Leaf για δύο χρόνια με κόστος $1;

Nissan Leaf για δύο χρόνια με κόστος $1;

Η εξωφρενική προσφορά του ηλεκτρικού Nissan Leaf είναι πραγματική και αφορά μια αντιπροσωπεία στην Virginia των ΗΠΑ με την προϋπόθεση αγοράς ενός Titan.

Ένας αντιπρόσωπος της Nissan στη Virginia των ΗΠΑ, πρόσφερε το ηλεκτρικό Nissan Leaf με κόστος μίσθωσης μόλις $0.99 για δύο ολόκληρα χρόνια, εφόσον ο ενδιαφερόμενος αγόραζε ένα Nissan Titan!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Test drive: Nissan Leaf e+

Η προσφορά ήταν της αντιπροσωπείας Hart Nissan και προοριζόταν για όλες τις αγορές Titan μέχρι την 1η Ιουνίου. Παρόλα αυτά, μετά από τη δημοσιότητα που πήρε το θέμα σε αμερικανικά μέσα, ο μεγάλος αριθμός των πελατών που έσπευσαν να την εκμεταλλευτούν οδήγησε σε ξεπούλημα των διαθέσιμων Leaf!

Nissan Titan

Σε κάθε περίπτωση, η συμφωνία περιλάμβανε ένα Leaf για δύο χρόνια με όριο χρήσης τα 16.093 km ετησίως, έναντι του συμβολικού ποσού των $0.99. Όπως φαίνεται μάλιστα, τα διαθέσιμα Leaf ήταν έκδοσης Plus με τη μεγαλύτερη μπαταρία 62 kWh και πλούσιο εξοπλισμό. Όλα αυτά βέβαια αφορούσαν μόνο όσους αγόραζαν ένα Nissan Titan MY2021 - ένα full-sze pick-up μεγαλύτερο από το δικό μας Navara - η τιμή του οποίου στις ΗΠΑ ξεκινά από τα $36.950.

Οι τυχεροί πελάτες που πρόλαβαν να επωφεληθούν από την εξωφρενική αυτή προσφορά απέκτησαν ένα αξιόπιστο και ευρύχωρο διπλοκάμπινο pick-up που προφανώς καλύπτει όλες τις μεταφορικές τους ανάγκες, συν ένα αμιγώς ηλεκτρικό μικρομεσαίο για τις καθημερινές τους μετακινήσεις τα επόμενα δύο χρόνια, σε ασυναγώνιστη τιμή!

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube