Τα Nissan Patrol,  Navara, TITAN και Terra στην έρημο της Σαχάρας [video]

Τα Nissan Patrol,  Navara, TITAN και Terra στην έρημο της Σαχάρας [video]

Σε μια διαδρομή του αρχικού αγώνα αντοχής «Paris - Dakar»

Οι ικανότητες των pickup και SUV της Nissan,  δοκιμάζεται αυτή την εβδομάδα, με τα Nissan Patrol, Navara, TITAN και Terra να διασχίζουν το άγριο έδαφος στην έρημο της Σαχάρας.

Ξεκινώντας από την πόλη Er-Rachidia στο ανατολικό Μαρόκο, στελέχη από Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, δοκιμάζουν τις κορυφαίες δυνατότητες των φορτηγών και SUV της Nissan, μέσα στις δύσκολες συνθήκες της οροσειράς του Άτλαντα, που εκτείνεται σε περισσότερα από 2.500 χιλιόμετρα, σε όλη τη βόρεια Αφρική.

Το 2006 και το 2007, ένας αυτοκινητόδρομος που διασχίζει την Er-Rachidia, μια πόλη περίπου 90.000 ατόμων που βρίσκεται σε μια αραιοκατοικημένη περιοχή, αποτελούσε μέρος της διαδρομής του φημισμένου Ράλι Paris – Dakar. Γνωστή και με την ονομασία   "η πύλη της ερήμου”, αυτή η διαδρομή των 400 χιλιομέτρων ήταν γνωστή για τις  περισσότερες μορφολογικές αλλαγές στο έδαφος του αγώνα, ενώ  ήταν διαβόητη και για τις εξαντλητικές συνθήκες.

Τα Patrol, Navara, TITAN και Terra αποτελούν μέρος της ολοένα και πιο δημοφιλούς γκάμας των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων της Nissan, η οποία αναμένεται να φθάσει φέτος σχεδόν το 1 εκατομμύριο σε πωλήσεις, παγκοσμίως.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube