Νέοι τροχοί από την BMW M Performance Parts

Νέοι τροχοί από την BMW M Performance Parts

Ειδικά retrofit προϊόντα για τα σπορ μοντέλα υψηλών επιδόσεων BMW M2, BMW M3 και BMW M4, προσφέρουν μία ακόμα καλύτερη και πιο απολαυστική οδηγική εμπειρία.

BMW M2

Με βελτιστοποιημένο βάρος, σπορ σχεδιασμό και τεχνολογία από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, οι τροχοί της BMW με κεντρικό μπουλόνι συνδέονται απευθείας με το ρουλεμάν αναδεικνύοντας ακόμα περισσότερο τον δυναμικό χαρακτήρα των μοντέλων της σειράς M.

Στην περίπτωση της ειδικής έκδοσης BMW 3.0 CSL, που παρουσιάστηκε με αφορμή την 50η επέτειο της BMW M GmbH και πωλείται σε περιορισμένη έκδοση 50 αντιτύπων, αποτελούν μέρος της ειδικά προσαρμοσμένης τεχνολογίας πλαισίου υψηλών επιδόσεων για χρήση σε πίστα.

Προς ώρας, οι τροχοί BMW M Performance με κεντρικό μπουλόνι προσφέρονται στο πρόγραμμα Γνήσιων Αξεσουάρ BMW για την BMW M2, καθώς και για όλες τις εκδόσεις των BMW M3 σεντάν, BMW M4 Coupé και BMW M4 Cabrio.

Η BMW μεταφέρει την τεχνογνωσία της από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό στους τροχούς των M2, M3 και M4

BMW M2

Οι τροχοί με κεντρικό μπουλόνι αναπτύχθηκαν για μοντέλα αγωνιστικών προδιαγραφών. Αντί των συνηθισμένων πέντε μπουλονιών, κάθε τροχός συνδέεται με την πλήμνη του με ένα μόνο κεντρικό μπουλόνι. Η εξαιρετικά σταθερή σύνδεση εξασφαλίζεται κατά την τοποθέτηση τους με την εφαρμογή ροπής που φτάνει τα 930 Nm. Αυτή η τεχνολογία όχι μόνο προδίδει ξεκάθαρα το αγωνιστικό DNA κατά την αλλαγή των τροχών, αλλά μειώνει επίσης τις περιστρεφόμενες μάζες και βελτιστοποιεί την αποκλειστική εμφάνιση μέσω ενός διακριτικού σχεδιασμού στην περιοχή της πλήμνης.

Οι τροχοί M Performance με κεντρικό μπουλόνι για τα μοντέλα BMW M2, BMW M3 και BMW M4 προσφέρονται ως στάνταρ με διαφορετική διάμετρο εμπρός και πίσω. Συγκεκριμένα, ο εμπρός άξονας εξοπλίζεται με τροχούς 19”, ενώ ο πίσω φορά 20άρες ζάντες. Οι ελαφριές σφυρήλατες ζάντες με ακτίνες σε σχέδιο σχήματος Y και ματ χρώμα Jet Black, φέρουν την επιγραφή M Performance και συνδυάζονται με ελαστικά διαστάσεων 275/35 ZR19 για τον εμπρός και 285/30 ZR20 για τον πίσω άξονα.

BMW M2

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube