Νέο πακέτο Handling Speciale για τη Ferrari California T

Νέο πακέτο Handling Speciale για τη Ferrari California T

H Ferrari παρουσίασε το νέο πακέτο Handling Speciale που αναβαθμίζει αισθητικά και δυναμικά την California T.

Με πρόγραμμα να αποκαλυφθεί πλήρως στο επερχόμενο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, το προσεχή Μάρτιο, το πακέτο της Ferrari θα ενσωματώνει ένα ελαφρύ ανασχεδιασμό της California T, με το πλεκτό της μάσκας και τον διαχύτη πίσω σε απόχρωση Grigio Ferro Met ματ.

Μεταξύ των αλλαγών περιλαμβάνονται ακόμη ματ μαύρα πλαίσια, προστατευτικά και μπούκες εξάτμισης, καθώς και ειδική σήμανση στο εσωτερικό.

Αλλά το σημαντικότερο του πακέτου Handling Speciale είναι ότι προσφέρει μια σειρά από ειδικές ρυθμίσεις για την ανάρτηση και set-up που περιλαμβάνει νέες ρυθμίσεις για τα αμορτισέρ και τροποποιημένα ελατήρια. Η νέα ρύθμιση κάνει την California T πιο σφιχτή, με αποτέλεσμα ακόμα πιο «σπορ ανατροφοδότηση» του οδηγού με πληροφορίες, κάτι που ωστόσο αναμένεται οριακά να μειώσει την άνεση κύλισης.

Στη ρύθμιση «Sport», το πακέτο Handling Speciale ενσωματώνει βελτίωση του λογισμικού όσον αφορά τι αλλαγές, είτε στην αυτόματη είτε στη χειροκίνητη διαμόρφωση. Έτσι, το αποτέλεσμα, όπως διατείνεται η Ferrari είναι «πιο γρήγορες και σπορ αλλαγές σχέσεων», και ανεβάσματα και στα κατεβάσματα.

Το Handling Speciale φέρνει επίσης νέο σύστημα εξάτμισης με τα σιλανσιέ τους να διαθέτουν δύο κύρια τούμπα και νέα γεωμετρία. Η Ferrari λέει ότι το Handling Speciale εξελίχτηκε παράλληλα με το λογισμικό ελέγχου του μοτέρ και του σασμάν, προκειμένου να «υποστηρίξει την ενίσχυση των επιδόσεων με πιο γρήγορη απόκριση και βελτιωμένο ήχο και ένταση όταν το αυτοκίνητο πιέζεται σκληρά».

[Πηγή Ferrari]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube