Ferrari California T από το τμήμα Tailor Made [video]

Ferrari California T από το τμήμα Tailor Made [video]

H Ferrari με την ευκαιρία του Σαλονιού Αυτοκινήτου στις Βρυξέλες παρουσίασε αυτή την εξατομικευμένη California T, επιμελημένη από το ειδικό τμήμα της εταιρείας, Tailor Made.

Η Ferrari California T που βλέπετε παραγγέλθηκε από τη Francorchamps Motors και είναι ένα και μοναδικό κομμάτι που εξατομικεύθηκε προς τιμή της 458 GT3 που νίκησε στο Pro-Am Cup στις περυσινές 24 Ώρες του Σπα.

Το αποτέλεσμα της φροντίδας του ειδικού τμήματος του Maranello απέδωσε την California T σε απόχρωση Rosso Corsa, με κόκκινες, άσπρες και μπλε αγωνιστικές ρίγες. Η ανοιχτή αυτή Ferrari έχει ακόμη κίτρινα βέλη στις λαβές των θυρών και ειδικά σχεδιασμένες ζάντες Argento Nürburgring με κίτρινες διακοσμήσεις.

Στην καμπίνα, ως φόρος τιμής στο αγωνιστικό αυτοκίνητο, το ταμπλό ντύθηκε με Alcantara, διακοσμήθηκε με μαύρο ματ ανθρακόνημα και τα καθίσματα που είναι επίσης ντυμένα με Alcantara διαθέτουν κομμάτια από ύφασμα «υψηλής πρόσφυσης». Τα μαύρα αλουμινένια πεντάλ και η πλακέτα «24 Heures SPA Victoire PRO AM 2015» στο ταμπλό συμπληρώνουν το σκηνικό στην καμπίνα.

Μηχανολογικά, τα πράγματα έχουν μείνει απαράλλαχτα σε σχέση με το στοκ αυτοκίνητο. Οπότε κι αυτή η California T φορά τον οικείο μας V8 με χωρητικότητα 3.855 cc που με τη βοήθεια δύο τούρμπο αποδίδει 560 PS στις 7.500 rpm και 77 kgm στις 4.750 rpm. Νούμερα που την καθιστούν ικανή για το 0-100 km/h σε μόλις 3,6” και  τελική της ταχύτητα τα 316 km/h.

[Πηγή Ferrari]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube