Νέο Nissan Micra, ιδανικό για… ληστείες [video]

Νέο Nissan Micra, ιδανικό για… ληστείες [video]

«Γνωρίστε τον συνεργό» είναι ο τίτλος του διαφημιστικού σποτ για το νέο Micra, σε μια αναβίωση του “Bonnie & Clyde”.

Η διαφημιστική καμπάνια για το νέο Micra αναφέρεται στο εμβληματικό ζευγάρι κακοποιών του Μεσοπολέμου, αλλά κάπως πιο έμμεσα.

Καταλαβαίνεις ότι κάνουν ληστείες, αλλά αυτό απλά το υπαινίσσεται ο σκηνοθέτης. Καμία παρανομία δεν εικονίζεται σε κανένα πλάνο – και το γιατί είναι ευκόλως εννοούμενο… Αυτό που βλέπεις είναι το ζευγάρι να τρέχει και να ξεφεύγει με το Micra, νιώθεις το άγχος τους και μετά τη χαλάρωση όταν απομακρύνονται. Και η όλη ατμόσφαιρα σίγουρα φέρνει στο νου τη μεγάλη κινηματογραφική επιτυχία του 1967, σε σκηνοθεσία του Arthur Penn και με πρωταγωνιστές τη Faye Dunaway και τον Warren Beatty (τους είδαμε και προ ημερών, στην απονομή των Όσκαρ…). Για όποιον δεν κατάλαβε μάλιστα, παίζει ως «χαλί» και το παλιό, ομώνυμο τραγούδι των Serge Gainsbourg και Brigitte Bardot.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε το νέο Nissan Micra 0.9 IG-T 90

«Με την εκφραστική του σχεδίαση, το εσωτερικό του που σε ανεβάζει, την αυτοπεποίθηση που εμπνέει στην οδήγηση και τις προηγμένες τεχνολογίες του, το ολοκαίνουργιο Nissan Micra είναι ο τέλειος συνεργάτης για τους καταναλωτές», εξηγεί (με τη γλώσσα των διαφημιστών) ο αντιπρόεδρος της Nissan Ευρώπης, υπεύθυνος για το μάρκετινγκ, Jean-Pierre Diernaz. «Η Meet the Accomplice” είναι μια καμπάνια που τονίζει αυτό το σημείο, και αποκαλύπτει την προσωπικότητα του νέου Micra με έναν πραγματικά συναρπαστικό και ανθρώπινο τρόπο».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε το νέο Nissan Micra 1.5 dCi

Όλα καλά, όμως το νέο Micra κατά τη γνώμη μας δεν είναι ιδανικό για ληστείες. Αφενός διότι με την εντυπωσιακή του σχεδίαση δεν περνά απαρατήρητο (πόσω μάλλον αν έχει και το συγκεκριμένο χρώμα του χαλκού), και αφετέρου οι 90 ίπποι από τον 3κύλινδρο 0.9 βενζίνης ή τον 1.5 ντίζελ μπορεί να του δίνουν κάποια ζωντάνια, όμως δεν είναι αρκετοί για να το κάνουν να ξεφεύγει από την αστυνομία.

Πριν γίνουμε ληστές τραπεζών, λοιπόν, θα περιμένουμε να βγει ένα Micra NISMO.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube