Το Need For Speed: Most Wanted με πραγματικά αυτοκίνητα! [video]

Το Need For Speed: Most Wanted με πραγματικά αυτοκίνητα! [video]

Νοσταλγικό βίντεο εμπνευσμένο από το δημοφιλές video game του 2005.

Το κανάλι Владислав Чекунов στο YouTube επέστρεψε με ένα νέο άκρως εντυπωσιακό (και νοσταλγικό) βίντεο της σειράς Need For Speed με πραγματικά αυτοκίνητα! Έτσι όλοι όσοι έπαιζαν το δημοφιλές παιχνίδι της Electronic Arts μπορούν να δουν κάτι παρόμοιο με απόλυτα ρεαλιστική απεικόνιση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Το Need For Speed Underground με πραγματικά αυτοκίνητα [video]

Αυτή τη φορά, οι Ρώσοι δραματοποίησαν το video game Need For Speed Most Wanted (2005) που αποτελούσε τη συνέχεια των τίτλων Underground (2003) και Underground 2 (2004). Πρωταγωνιστεί μια βελτιωμένη BMW M3 με φαρδύ bodykit GTR, ζάντες και γραφικά που παραπέμπουν άμεσα στο εξώφυλλο του παιχνιδιού.

Need For Speed Most Wanted

Όπως και στο παιχνίδι, το σενάριο έχει να κάνει με παράνομους αγώνες ταχύτητας στο δρόμο ενώ βλέπουμε και μια εντυπωσιακή αστυνομική καταδίωξη. Στο βίντεο εμφανίζονται βελτιωμένα Toyota Supra, Porsche Cayman, Mazda RX-8, Lancer Evolution VIII, Volkswagen Golf V GTI αλλά και μια Ford Mustang GT στο ρόλο του περιπολικού!

Φυσικά στο τέλος αναφέρεται ξεκάθαρα πως οι δημιουργοί του βίντεο δεν παροτρύνουν τέτοιες συμπεριφορές στο δημόσιο οδικό δίκτυο. Όπως είναι εμφανές, τα πλάνα κινηματογραφήθηκαν σε χαμηλότερες ταχύτητες και προφανώς έχουν επιταχυνθεί με τη βοήθεια ειδικών εφέ.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube