Το Need For Speed Underground με πραγματικά αυτοκίνητα [video]

Το Need For Speed Underground με πραγματικά αυτοκίνητα [video]

Μια πρωτότυπη ιδέα για βίντεο που μπλέκει την πραγματικότητα με τον ψηφιακό κόσμο των ηλεκτρονικών παιχνιδιών.

Το ρωσικό κανάλι Владислав Чекунов στο Youtube δημοσίευσε δύο βίντεο με νοσταλγικό χαρακτήρα, στα οποία χρησιμοποιούνται πραγματικά αυτοκίνητα με πλάνα και αισθητική που παραπέμπει έντονα στο βιντεοπαιχνίδι Need For Speed: Underground.

Η θεματολογία της σειράς παιχνιδιών που ξεκίνησε το 2003, αφορούσε την κουλτούρα βελτιώσεων και τους παράνομους αγώνες ταχύτητας. Ο χρήστης είχε τη δυνατότητα να επιλέξει μια σειρά από μετατροπές για το ψηφιακό του αυτοκίνητό σύμφωνα με το δικό του γούστο, οι οποίες εστίαζαν στην εξωτερική εμφάνιση αλλά και στα μηχανικά μέρη. Το νίτρο, τα φώτα νέον και τα υπερβολικά bodykit με έντονα γραφικά κυριαρχούσαν, με τον κάθε παίκτη να προσπαθεί να φτιάξει το γρηγορότερο και πιο εντυπωσιακό όχημα.

Κάτι αντίστοιχο βλέπουμε και στα παρακάτω βίντεο, τα οποία ομολογουμένως παρουσιάζουν μια πολύ προσεγμένη δουλειά. Το σενάριο ξεκινά από το γκαράζ όπου ο παίκτης καλείται να επιλέξει όχημα, να το βελτιώσει και στη συνέχεια να βγει στους δρόμους ψάχνοντας για επίδοξους αντιπάλους. Η πλούσια γκάμα αυτοκινήτων που συμμετέχουν στα δύο βίντεο περιλαμβάνει τα: Nissan Skyline R34 GT-R, Toyota Supra, Toyota Celica, Mazda RX-7, VW Golf IV, Subaru Impreza WRX STI, Honda S2000, Nissan 350Z, Pontiac GTO, Lancer EVolution VIII, Lancer Evolution IX και Honda Integra Type R.

Κάπου εδώ πρέπει να σημειώσουμε πως σε καμία περίπτωση δεν παροτρύνουμε τέτοιες συμπεριφορές στο δημόσιο οδικό δίκτυο, καθώς βάζουν εντελώς άσκοπα σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές. Όπως είναι εμφανές, τα πλάνα του βίντεο κινηματογραφήθηκαν με τη βοήθεια ειδικών εφέ και προφανώς έχουν επιταχυνθεί για να δίνουν την αίσθηση υψηλών ταχυτήτων.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube