Νέα ταινία Bullitt διά χειρός Steven Spielberg [video]

Νέα ταινία Bullitt διά χειρός Steven Spielberg [video]

Δημοσιεύματα από το Holywood θέλουν τον Steven Spielberg να είναι ο σκηνοθέτης της νέας ταινίας Bullitt.

Bullitt

Πολλοί είναι εκείνοι που ισχυρίζονται ότι η καλύτερη καταδίωξη του Holywood ήταν αυτή της ταινίας Bullitt του 1968. Η σκηνή απαθανατίζει τον Steve McQueen να κυνηγάει ένα Dodge Charger πίσω από το τιμόνι μιας Μustang GT του 1968. Η απήχηση της ταινίας ήταν τέτοια που τρεις γενιές του ponycar της Ford διέθεταν ειδικές εκδόσεις Bullitt. 

Εάν είστε φαν της ταινίας ή των Mustang, τα νέα είναι ευχάριστα. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Deadline Holywood, o Steven Spielberg θα είναι ο σκηνοθέτης της νέας ταινίας «Bullitt». Φήμες θέλουν τη νέα ταινία να μην είναι ριμέικ εκείνης του 1968, αλλά ο κύριος πρωταγωνιστής της να είναι και πάλι ο χαρακτήρας Frank Bullitt.

Bullitt

Παραγωγός της ταινίας θα είναι ο Kristie Macosko Krieger, ενώ το σενάριο θα υπογράφει ο Josh Singer.

Μέχρι στιγμής, παραμένει άγνωστο πότε θα κυκλοφορήσει η ταινία στους κινηματογράφους. Αυτό που ελπίζουμε εμείς είναι να περιλαμβάνει σκηνές και μια καταδίωξη αντάξια του τίτλου της ταινίας που θα μείνει στην ιστορία όπως και εκείνη του 1968. 

Για όσους δεν θυμούνται την πιο ιστορική καταδίωξη του Holywood, απολαύστε στο παρακάτω video την Mustang GT και τον Steve McQueen να καταδιώκουν ένα Dodge Charger, στους δρόμους του Σαν Φρανσίσκο.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube