Το NATS Urus 86 είναι… διαστροφή. Αλλά είναι πραγματικό.

Το NATS Urus 86 είναι… διαστροφή. Αλλά είναι πραγματικό.

Αυτό το pick-up Lamborghini Urus με μηχανικά μέρη Toyota GT86 θα γίνει πραγματικότητα, και μάλιστα άμεσα.

Η εταιρεία Nihon Automobile College ή αλλιώς NATS, θα παρουσιάσει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο αυτή τη Lamborghini Urus, με αμάξωμα pick-up, χτισμένη πάνω στην πλατφόρμα μηχανικών μερών της Toyota GT86.

Είναι δύσκολο να μπει κανείς στο μυαλό του δημιουργού και να καταλάβει γιατί να ήθελε κάτι τέτοιο. Η Toyota έχει τη δική της τεράστια παράδοση στα pick-up, έτσι κι αλλιώς. Ας πούμε ότι το να σκεφτεί κανείς να δημιουργήσει μια πιο… σπορ παραλλαγή, ίσως δεν είναι τόσο εξωφρενική σκέψη. Να θέλει όμως να δώσει στο δημιούργημά του την όψη μιας Lamborghini Urus, όπως και να το κάνουμε είναι μια μορφή διαστροφής.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Ανταπόκριση από την Bologna και την επίσημη αποκάλυψη της Lamborghini Urus

Το αυτοκίνητο, τουλάχιστον ως τις εμπρός κολώνες, θα είναι μία Urus υπό κλίμακα, υιοθετώντας την ίδια σχεδίαση για τη μάσκα, τα φώτα, τον προφυλακτήρα, τα φτερά και τους θόλους των τροχών, κ.λπ. Τα πλαϊνά είναι επίσης σμηλεμένα, όπως της Urus, με τις ίδιες πτυχώσεις και τις κοφτερές ακμές. Αυτό που δεν είναι σαφές είναι αν το πάτωματης GT86 θα ξεχειλώσει για να πλησιάσεις τις διαστάσεις της Lamborghini ή αν θα είναι Urus υπό κλίμακα. Προφανώς στο πίσω μέρος η διαμόρφωση της καρότσας έχει κλέψει χώρο από την καμπίνα. Δεν έχει ξεκαθαριστεί αν θα είναι διθέσια η διάταξη ή αν θα υπάρχουν  δύο έστω στενάχωρες πίσω θέσεις.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Η Toyota GT86 με τον V8 κινητήρα Ferrari τρακάρει στην πρώτη βόλτα [video]

Την κίνηση θα δίνει μια βελτιωμένη εκδοχή του δίλιτρου boxer των GT86/BRZ με απόδοση 270  ίππων και 31 kgm ροπή. Με τη χρήση ενός τούρμπο κιτ Τ517Ζ της GReddy  Το αυτοκίνητο θα αποκαλυφθεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο, το οποίο ανοίγει τις πύλες του στις 11 Ιανουαρίου.

Πηγή Carscoops

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube