H Toyota GT86 με τον V8 Ferrari τρακάρει στο πρώτο γύρισμα σε δρόμο! [video]

H Toyota GT86 με τον V8 Ferrari τρακάρει στο πρώτο γύρισμα σε δρόμο! [video]

Ο κάμεραμαν δεν το πίστευε όταν είδε τον Ryan Tuerck να βγαίνει από το δρόμο στη δεύτερη μόλις στροφή!

Τελικά οι κακόγλωσσοι τιφόζι της Ferrari τη μάτιασαν! «Ιεροσυλία» την ανέβαζαν και την κατέβαζαν, με αποτέλεσμα να τρακάρει.

Για τους απληροφόρητους, μιλάμε για την Toyota GT86 την οποία ο οδηγός της Formula Drift, Ryan Tuerck, έχει τοποθετήσει έναν ατμοσφαιρικό 4.5 V8 από Ferrari 458 Italia.

Ένα σχεδόν χρόνο –και κάμποσα video– μετά τη μετατροπή, ο Tuerck αποφάσισε να βγάλει την GT-4586, όπως πολύ πετυχημένα τη λέει, για να τη βιντεοσκοπήσει στα πρώτα της ντριφταρίσματα σε δημόσιο δρόμο του Portland, στην Πολιτεία Oregon.

Το γύρισμα έκανε «μπαμ» από την αρχή. Κυριολεκτικά. Στη δεύτερη μόλις στροφή, ο Tuerck κλείστηκε κι ανέβηκε στο εσωτερικό πρανές, τρακάροντας εμπρός δεξιά και σπάζοντας την ανάρτηση.

Το πλήρωμα βιντεοσκόπησης, που χρησιμοποιούσε μια… Ferrari 458 Spider, δεν πίστευε στα μάτια του όταν είδε τον επαγγελματία drifter να βγαίνει και να πηγαίνει για… αναρρίχηση!

Ευτυχώς, τα αγωνιστικά drift cars είναι φτιαγμένα για εύκολες επισκευές και ο Tuerck είχε μαζί του ένα πλήρες κινητό συνεργείο που επισκεύασε την GT-4586 στο πιτς-φιτίλι. Και το γύρισμα συνεχίστηκε.

Έτσι, μπορείτε να χαρείτε τα συνεχή ντριφτ μέσα στο δάσος και κυρίως να ακούσετε το τραγούδι του ιταλικού V8, που καθώς δεν έχει τούρμπο για ροπή χαμηλά, ο Tuerck τον δουλεύει στις ψηλές στροφές για να μπορεί να στρίβει με το γκάζι.

Ευχαριστήστε λοιπόν τους θεούς της αυτοκίνησης που ο Ferrari V8 δεν ζουλήχτηκε στη σύγκρουση και απολαύστε το ουρλιαχτό του καθώς η Toyobarurrari ντριφτάρει μέσα σε σύννεφα καπνού από τα λάστιχα.

Με κερασάκι στην τούρτα του θεάματος, τη… στούκα στην αρχή…

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Η Toyota GT-4586 έβγαλε πινακίδες κυκλοφορίας [video]

[Πηγή: Donut Media]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube