Μποτιλιάρισμα από 12 Koenisgegg αξίας €30 εκατομμυρίων [video]

Μποτιλιάρισμα από 12 Koenisgegg αξίας €30 εκατομμυρίων [video]

Έχετε ξαναδεί ποτέ τόσα πολλά Koenigsegg παρκαρισμένα στην άκρη του δρόμου;

Η σουηδική Koenigsegg είναι μια εταιρεία που παράγει εξωτικά υπεραυτοκίνητα σε ιδιαίτερα περιορισμένους αριθμούς, οπότε η θέαση ενός και μόνο μοντέλου της είναι κάτι ιδιαίτερα σπάνιο - πόσο μάλλον μιας ολόκληρης "αγέλης" από αυτά!

Αναφερόμαστε σε ένα βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram ο χρήστης dax.photography και απεικονίζει όχι ένα αλλά 12 Koenisgegg το ένα πίσω από το άλλο! Ανάμεσα στα υπεραυτοκίνητα τα οποία είναι παρκαρισμένα με ανοιχτές τις πόρτες τύπου dihedral synchro-helix, βρίσκουμε τα Reggera, Agera RS, One:1, CCXR και CCX. Το συνολικό κόστος των 12 μοντέλων της Koenigsegg που βρέθηκαν στο σημείο μάλλον ξεπερνά τα €30 εκατομμύρια ευρώ!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Which one would you take? #koenigsegg #koenigseggregera #koenigseggagerars #koenigsegggemera #gemera #agera #regera #jesko #jeskoabsolut #agerar #agerars1 #ageraone1 #ageraoneof1 #agerarspeedracer #ageraspeedracer #speedracer #autogespot #hüühüümanne #autogespotswitzerland #pagani #shmee150 #daxphotography

A post shared by DΛVID (@dax.photography) on

Ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι πως πίσω από την ντουζίνα των Koenisgegg βλέπουμε να ακολουθούν και άλλα υπεραυτοκίνητα όπως McLaren Senna, Lamborghini Aventador SVJ, Pagani Huayra Roadster, Ferrari F12 tdf, Bugatti Veyron, Mercedes-AMG SLS και μια Rolls-Royce Phantom Drophead Coupe.

Για την ιστορία, η εντυπσωσιακή συνάντηση ιδιοκτητών Koenigsegg - και όχι μόνο - έλαβε χώρα στο Oberalbpass, Andermatt στην Ελβετία.

[Πηγή: dax.photography και esser_automotive μέσω The Drive]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube