Μοτοσικλέτα quad με μοτέρ Maserati 470 ίππων [video]

Μοτοσικλέτα quad με μοτέρ Maserati 470 ίππων [video]

Αυτή η quad με μοτέρ Maserati V8 βρίσκεται πέρα από τα όρια της φαντασίας (ή της τρέλας, αν προτιμάτε), ονομάζεται LM847 και βγάζει 470 άλογα.

Υπάρχει κάποιος που νομίζει ότι οι μοτοσικλέτες δεν έχουν επαρκή δύναμη; Τότε έχουμε να σας προτείνουμε ένα σούπερ μηχανάκι. Ονομάζεται LM847 και φοράει μοτέρ Maserati V8! Ναι, καλά διαβάσατε!

Η Lazareth, η ίδια γαλλική κατασκευάστρια εταιρεία που είχε φτιάξει το 2012 μια άλλη εξωφρενική μοτοσικλέτα quad με μοτέρ V8 από Ferrari 328 GTS, ξαναχτύπησε. Αυτή τη φορά, η πηγή που προμηθεύτηκε το πακέτο μοτέρ/μετάδοσης είναι η Maserati, όπου γύρω του έστησε ένα ακόμα εξωφρενικό 4κυκλο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε τη Ferrari 308 GTS 1978

Αλλά ακόμα κι αν έχει τέσσερις τροχούς, ο αναβάτης χρειάζεται να γέρνει για να παίρνει τις στροφές, που σημαίνει ότι πρέπει να κάνει χρήση των έξτρα ελαστικών. Προφανώς και αυτή η παραπάνω πρόσφυση του χρειάζεται και πολύ μάλιστα. Η Lazareth λέει ότι το μηχανάκι της φτάνει 470 άλογα και τα 63,2 kgm, νούμερα αναμενόμενα από ένα μοτέρ Maserati V8. Κι αν η LM847 φαίνεται (και είναι) πολύ μεγάλη για μοτοσικλέτα, θα πρέπει να είναι ασύλληπτα γρήγορη στο δρόμο και στην οδήγηση.  

Η Lazareth δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα στοιχεία επιδόσεων, αλλά κρίνοντας από την ισχύ και το μέγεθος αυτού του θηρίου, είμαστε σίγουροι ότι η LM847 θα είναι μια από τις ταχύτερες κατασκευές στον κόσμο. Εάν βέβαια είσαι αρκετά γενναίος για να το διαπιστώσεις!

[Πηγή μέσω Top Gear]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube