Το Mitsubishi Lancer Evolution συνεχίζει και το 2015

Το Mitsubishi Lancer Evolution συνεχίζει και το 2015

Νέες πληροφορίες θέλουν το Evo να διατηρείται στην παραγωγή, αντίθετα με τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει για παύση της παραγωγής του.

Στην Ελλάδα η διάθεση του Mitsubishi Lancer Evolution έχει σταματήσει εδώ και καιρό, και πρόσφατα μάθαμε ότι θα σταματήσει γενικώς η παραγωγή του. Στις Η.Π.Α. όμως φαίνεται ότι θα συνεχίσει να πωλείται και το 2015.

Αυτό προκύπτει από τις δηλώσεις της Amanda Savercool από την αμερικανική Mitsubishi. «Τουλάχιστον στην αγορά των Η.Π.Α. πρόκειται να παρουσιάσουμε το ανανεωμένο Mitsubishi Lancer Evolution ΜΥ2015», δήλωσε. «Αυτά τα αυτοκίνητα θα ξεκινήσουν να κατασκευάζονται τον Ιούλιο του 2014». Οπότε στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού η καριέρα του πασίγνωστου τετρακίνητου φαίνεται πως θα συνεχιστεί για άλλον έναν χρόνο, με τιμή που ξεκινάει από τα $34.995 (€25.700).

Το ερώτημα είναι τι πρόκειται να γίνει στη συνέχεια. Η επικρατέστερη άποψη εδώ και κάποιους μήνες είναι ότι η Mitsubishi ετοιμάζει ένα τετρακίνητο υβριδικό κουπέ 500 ίππων που θα αποτελεί την επόμενη μέρα μετά το Evolution, αλλά λόγω ισχύος και τιμής θα κοντράρει το Nissan GT-R.

[Πηγή: Auto Guide]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube