Το ΜΙΝΙ αποκτά στον έξτρα εξοπλισμό του και... σκηνές οροφής!

Το ΜΙΝΙ αποκτά στον έξτρα εξοπλισμό του και... σκηνές οροφής!

Διαθέσιμες για τα ΜΙΝΙ Countryman All4 plug-in και ΜΙΝΙ Cooper SE.

Η ΜΙΝΙ δεν είναι η αυτοκινητοβιομηχανία που θα περίμενε κανείς να συνδέεται με τον κόσμο του κάμπινγκ, αλλά όταν πουλάς lifestyle όλα είναι δυνατά. 

Έτσι δεν μας φαίνεται και τόσο περίεργο που η μάρκα αποφάσισε να λανσάρει σκηνές οροφής για δύο από τα μοντέλα της - το ΜΙΝΙ Countryman All4 plug-in και το ηλεκτρικό ΜΙΝΙ Cooper SE. Βέβαια οι διαστάσεις και των δύο μοντέλων είναι τέτοιες που δεν εξασφαλίζουν ανέσεις σε όσους επιλέξουν τον συγκεκριμένο εξοπλισμό αλλά σε κάθε περίπτωση επιτρέπουν σε δύο άτομα να βολευτούν δίχως να χρειαστεί ή να ρυμουλκήσουν ένα τροχόσπιτο ή να μεταφέρουν μεγάλες αυτόνομες σκηνές. 

mii

Οι συγκεκριμένες σκηνές προσδένονται στις ράγες οροφής και ανοίγουν εύκολα με την  κατασκευή να ανυψώνεται αυτόματα χάρη στα ειδικά ελατήρια που φέρουν. Για την πρόσβαση χρησιμοποιείται μια αναδιπλούμενη σκάλα με οκτώ σκαλοπάτια. Μπορούν να φιλοξενήσουν δύο άτομα και για τον εξαερισμό τους διαθέτουν αναδιπλούμενα παράθυρα με κουνουπιέρες για το καλοκαίρι. Οι σκηνές διατίθενται μέσω της γκάμας Mini Original Accessories.

μινι

Για τον υπόλοιπο εξοπλισμό που είναι απαραίτητος για ένα Σαββατοκύριακο στην εξοχή, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε (όσο γίνεται) τους χώρους αποθήκευσης των δύο μοντέλων. Να θυμίσουμε πως το Cooper SE προσφέρει 211 χώρο αποσκευών που μπορεί με την αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων να φτάσει τα 731 λίτρα. Το μεγαλύτερο Countryman προσφέρει 405 λίτρα (που μπορεί να φτάσει τα 1.275 λίτρα.

Βέβαια πρέπει να συμβιβαστείτε με την ιδέα της... ξηράς τροφής και άλλων παραχωρήσεων καθώς στον εξοπλισμό δεν προσφέρεται κουζίνα, ντους ή WC. Μάλλον δηλαδή πρέπει να προτιμήσετε ένα οργανωμένο κάμπινγκ παρά μια απόλυτα αυτόνομη εξόρμηση στην ύπαιθρο.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube