Μια ξανθιά ξετυλίγει για μας τη LaFerrari Aperta [video]

Μια ξανθιά ξετυλίγει για μας τη LaFerrari Aperta [video]

H Supercar Blondie ξεσκεπάζει την ολοκαίνουργια Ferrari, βγάζει τα προστατευτικά πλαστικά, βάζει μπρος και φεύγει μαρσάροντας…

Πώς διαφημίζει το εμπόρευμά του ένας ντίλερ υπεραυτοκινήτων στο Dubai;

Βάζει μια γνωστή, ξανθιά vlogger να ξεσκεπάσει και να ξετυλίξει μια ολοκαίνουργια LaFerrari Aperta μπροστά στην κάμερα και ανεβάζει το video στο Facebook.

Αυτό έκανε η GTR Motors του Dubai, που επιστράτευσε την Supercar Blondie, κατά κόσμον Alex Hirschi, να μας βάλει στο κλίμα της αγοράς ενός hypercar.

H 30χρονη ξανθιά Αυστραλέζα, που έχει εγκαταλείψει τη δημοσιογραφία για να κάνει μια πολύ επιτυχημένη καριέρα στα κοινωνικά δίκτυα, φαίνεται μάλιστα αρκετά διαβασμένη.

Πρώτον, ξέρει πώς να διπλώσει την υφασμάτινη σκεπή και σιγουρεύεται ότι ο V12 είναι ζεστός πριν βάλει μπροστά και τον μαρσάρει.

Και δεύτερον, σχολιάζει στο Facebook ότι «το κακό είναι πως δεν μπορείς να αγοράσεις μία επίσημα. Οι αγοραστές υπογράφουν συμβόλαιο ότι θα την κρατήσουν δύο χρόνια… οπότε αυτή είναι μια πολύ σπάνια αγορά».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 200 LaFerrari Aperta αγοράστηκαν με ένα mail

Πόσο κοστίζει η συγκεκριμένη Ferrari; H GTR Motors, που την έχει για πούλημα, ζητάει… 7,3 εκατομμύρια δολάρια (6,1 εκατομμύρια ευρώ)! Διόλου παράξενο, αφού θα φτιαχτούν μόνο 209 κομμάτια και οι τιμές ήδη έχουν εκτοξευτεί.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Με LaFerrari Aperta για ντριφτ και ντόνατ στο χώμα [video]

[Πηγές: Supercar Blondie, GTR Motors Dubai]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube