Με LaFerrari για ντριφτ και ντόνατ στο χώμα [video]

Με LaFerrari για ντριφτ και ντόνατ στο χώμα [video]

Τελικά είχε δίκιο ο Murphy. Επειδή η ποσότητα πνεύματος είναι πεπερασμένο μέγεθος στον κόσμο, γι’ αυτό επιβάλλεται έλεγχος των γεννήσεων.

Για να είμαστε ειλικρινείς το έχουμε ξαναδεί το έργο. Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε μια LaFerrari Aperta να επιδίδεται σε τρελά ντριφτ σαν να προσπαθεί να βάλει πρόωρα τέλος στην ύπαρξή της. 

Η διαφορά όμως σε αυτή την περίπτωση είναι ότι ο οδηγός της είναι παράφρων. Πιθανόν και με χαρτί. Ο τύπος πίσω από το τιμόνι της Aperta προτίμησε αντί να γυρίζει μέσα στους δρόμους της Βουδαπέστης, κινδυνεύντας να χτυπήσει κάποιον ανυποψίαστο, αθώο περαστικό, καλύτερα να βγάλει το αυτοκίνητο για σβούρες στο χώμα.

Όταν σκέφτεσαι ότι μια LaFerrari Aperta με την παράλογη τιμή που κοστίζει (πάνω από δύο εκατομμύρια καινούργια, αλλά την έχουμε δει και 6,5 σε αγγελία άμεσης παράδοσης) τη βάζει στο χέρι τέτοιος χούλιγκαν, το πράγμα γίνεται ακόμα πιο τρελό. Θα μας πείτε, βέβαια, πως μερικές φορές η ζωή γίνεται πιο ευχάριστη, δημιουργώντας γύρω μας ένα μικρό χάος.

Επί του προκειμένου όμως, δεν είναι ξεκάθαρο ποιος είναι ο ιδιοκτήτης. Αλλά η ομοιότητα του σεναρίου και του οδηγικού στιλ μεταξύ του τρελάρα σε αυτό το video και ενός άλλου που πήρε μια από τις έξι Mercedes CLK GTR AMG Roadster που υπάρχουν στον κόσμο –και κοστίζουν πάνω από €2,2 εκατ. το κομμάτι- για να τρέξει σε αγώνα ράλι (!) [βλ. δεύτερο video], μας αφήνει να συμπεράνουμε ότι πρόκειται για το ίδιο παράφρον άτομο.

Τουλάχιστον εδώ το πολύ πολύ να βούλιαζε και να κολλούσε στο γρασίδι, κάτι που δεν θα απέβαινε μοιραίο για τη LaFerrari, αντί για τις πέτρες και τις λακκούβες που παραμόνευαν στο διάβα της δυστυχούς παλιάς Mercedes-Benz. Αλλά κάτι μου λέει ότι ο τύπος, και να κατέστρεφε ολοκληρωτικά την Aperta, στη συνέχεια θα μπορούσε να πέσει να κοιμηθεί σαν πουλάκι. Γιατί όχι, άλλωστε. Αισθάνονται οι ψυχοπαθείς οίκτο ή τύψεις για τα θύματά τους;

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube