Μια πανάκριβη Ferrari Roma έγινε σμπαράλια

Μια πανάκριβη Ferrari Roma έγινε σμπαράλια

Το 2023 έκλεισε με τον χειρότερο τρόπο για έναν οδηγό από την Αγγλία, καθώς έκανε παλιοσίδερα την Ferrari Roma του.

Ferrari Roma Crash

Μαύρη ήταν η τελευταία μέρα του 2023 για ένα Άγγλο οδηγό μιας και στην προσπάθειά του να προσπεράσει το προπορευόμενο αυτοκίνητο έχασε τον έλεγχο με ολέθριες συνέπειες για το πανέμορφο ιταλικό σούπερκαρ, ευτυχώς όμως όχι και για τον ίδιο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας του Warwickshire στην Αγγλία, το απόγευμα της 31ης Δεκεμβρίου του 2023, ο οδηγός της Ferrari Roma, σε μία φαινομενικά απλή προσπέραση έχασε τον έλεγχο, καταλήγοντας στα δέντρα.

Το βρεγμένο οδόστρωμα, η πιθανή έλλειψη εμπειρίας, αλλά και 620 ίπποι που μεταδίδονται στους πίσω τροχούς της Roma φαίνεται πως έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην ανεπιτυχή έκβαση της προσπέρασης. Όπως έχουμε γράψει χιλιάδες φορές, μπορεί στα λόγια να μοιάζει εύκολο και εντυπωσιακό, στην πράξη όμως δεν είναι καθόλου απλό να διαχειριστείς την ιπποδύναμη και την επιτάχυνση μοντέλων υψηλών επιδόσεων.

Το βρεγμένο οδόστρωμα, η πιθανή έλλειψη εμπειρίας, αλλά και 620 ίπποι που μεταδίδονται στους πίσω τροχούς της Ferrari Roma φαίνεται πως έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην ανεπιτυχή έκβαση της προσπέρασης

Ferrari Roma

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ To Tesla Cybertuck ενεπλάκη στο πρώτο του ατύχημα

Η πορεία της Ferrari σταμάτησε στα δέντρα του αυτοκινητόδρομου Μ40. Το πίσω μέρος της φαίνεται ιδιαίτερα πληγωμένο, ενώ όλοι οι αερόσακοι φαίνεται να ενεργοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης με τα δέντρα.

Ο άτυχος οδηγός ευτυχώς χαίρει άκρας υγείας, ενώ στο ατύχημα δεν ενεπλάκησαν άλλα αυτοκίνητα, ούτε εκείνο που αποπειράθηκε να προσπεράσει ο οδηγός της Roma, στο τιμόνι του οποίου βρισκόταν ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας.

Ferrari Roma

Σύμφωνα με την αστυνομία της περιοχής, η Ferrari Roma κινείτο με μεγάλη ταχύτητα στο ολισθηρό οδόστρωμα. Μάλιστα είχε εκδοθεί και σχετική προειδοποίηση εξαιτίας των ισχυρών βροχοπτώσεων που είχαν πέσει στην πόλη.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube