Μια μέρα για snow-drifting με Lamborghini στις Άλπεις [video]

Μια μέρα για snow-drifting με Lamborghini στις Άλπεις [video]

Πώς να πηγαίνει μια Aventador ή μια Huracán στο χιόνι. Τώρα μπορείς να το ανακαλύψεις εσύ ο ίδιος.

Όταν ακούς για ντρίφτινγκ στο χιόνι, υπάρχουν συγκεκριμένες μάρκες που σου έρχονται στο μυαλό. Παραδοσιακές τετρακίνητες μπερλίνες όπως τα Subaru ή SUV με γκάζι και σκληροτράχηλες δυνατότητες, όπως για παράδειγμα τα Land Rover.

Πριν από λίγες ημέρες πήραμε μια γεύση από McLaren 570S. Μπορεί στο ίδιο «άθλημα» να επιδοθεί και η Lamborghini; Την απάντηση αναλαμβάνει να δώσει το χειμερινό σχολείο της Sant’Agata Bolognese, όπου οι οδηγοί θα δουν και θα μάθουν πώς κρατάνε οι «Ταύροι» στο χιόνι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε Lamborghini Aventador Roadster [video]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε την πισωκίνητη Lamborghini Huracán LP580-2 [video]


Στημένη στις ιταλικές Άλπεις, κοντά στην πόλη του Livigno, η Lamborghini Winter Accademia δίνει στον κόσμο της ιταλικής εταιρείας την ευκαιρία να οδηγήσουν AventadorAventador Roadster και Huracán σε ειδικά φτιαγμένο χιονισμένο σιρκουί. Και όπως μπορείτε να δείτε, εκεί πάνω δεν φείδονται ούτε ταχύτητας ντριφταρίσματος και φυσικά υπό τα απίθανα ουρλιαχτά των V12 και V10.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Η νέα Lamborghini Aventador S μέσα από πέντε επίσημα video

Σύμφωνα με το website της Lamborghini Squadra Corse μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή και την ημερήσια εκπαίδευση της Winter Accademia είτε κατέχετε ένα «Ταύρο» είτε όχι. Τιμή δεν έχει ανακοινωθεί, αλλά αν κρίνουμε από τα 14.000 ευρώ που στοιχίζει το 3ήμερο της McLaren στον Αρκτικό Κύκλο με 570S, το ταλιράκι θα είναι το λιγότερο. Ακόμα κι έτσι όμως, κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι θα είναι μια ανεπανάληπτη εμπειρία.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube