Μια McLaren Artura αποκλειστικά για τη Βασίλισσα Ελισάβετ 

Μια McLaren Artura αποκλειστικά για τη Βασίλισσα Ελισάβετ 

Η βρετανική φίρμα τιμά με μια μοναδική McLaren Artura το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της Βασίλισσας Ελισάβετ Β΄. 

Η McLaren δημιούργησε την ειδική βαφή «Platinum Jubilee» για να γιορτάσει τα 70 χρόνια στο θρόνο της Βασίλισσας Ελισάβετ. Το χρώμα έχει ταιριάξει με ένα μοναδικό πλατινένιο σήμα «Elizabeth II» που δημιουργήθηκε από την McLaren Special Operations και κοσμεί μια μοναδική McLaren Artura, το υβριδικό υπεραυτοκίνητο επόμενης γενιάς της McLaren.

Υπενθυμίζουμε ότι σαν σήμερα, πριν 18 χρόνια, η Βασίλισσα Ελισάβετ εγκαινίασε το τεχνολογικό κέντρο της McLaren στο Woking του Surrey. 

Elisabeth
Της όλης διαδικασίας δημιουργίας της βαφής «Platinum Jubilee» προηγήθηκε λεπτομερής ανάλυση σε διαφορετικές συνθήκες φωτισμού, ώστε να βρεθεί η ακριβής σύνθεση των χρωμάτων, κάτι που απαίτησε οκτώ ημέρες για να ολοκληρωθεί, συμπεριλαμβανομένης της αντοχής και της δοκιμής εφαρμογής.

McLaren
«Ήταν τιμή για την McLaren Special Operations να δημιουργήσει μια νέα πλατινένια βαφή για τον εορτασμό του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της Αυτής Μεγαλειότητας φέτος. Αυτή η ειδική βαφή, η οποία θα είναι διαθέσιμη στους πελάτες για να την επιλέξουν τα επόμενα χρόνια, θα είναι ο κατάλληλος φόρος τιμής για να σηματοδοτήσει αυτό το ιστορικό ορόσημο του Βρετανικού θρόνου», είπε ο Ansar Ali, Διευθύνων Σύμβουλος της McLaren Special Operations.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube