Μια Lamborghini Aventador φλέγεται στο Ντουμπάι [video]

Μια Lamborghini Aventador φλέγεται στο Ντουμπάι [video]

Το εκτεταμένο μαρσάρισμα σε ένα φανάρι αποδείχθηκε μοιραίο για αυτή τη Lamborghini Aventador SV Roadster, αφού τελικά παραδόθηκε στις φλόγες.

Πολλοί ιδιοκτήτες πανάκριβων supercars δεν τα χρησιμοποιούν για τον σκοπό που φτιάχτηκαν αλλά για να κάνουν επίδειξη και να τρομοκρατούν τους συμπολίτες τους οδηγώντας γρήγορα ή μαρσάροντας ανελέητα σε αστικές περιοχές.

Το ίδιο έκανε και ο οδηγός μιας κίτρινης Lamborghini Aventador Roadster στο Ντουμπάι, στις αρχές του περασμένου Σεπτεμβρίου. Ακόμα και όταν ήταν σταματημένος σε φανάρι δεν χόρταινε να στροφάρει τον V12 και να εντυπωσιάζει/τρομάζει τους υπόλοιπους χρήστες του δρόμου με τα φλογίδια της εξάτμισης της Lambo. Όμως από μία από αυτές τις φλόγες, σε συνδυασμό με την υψηλή θερμοκρασία που θα είχε αναπτυχθεί στο μηχανοστάσιο, άρπαξε φωτιά το πίσω μέρος του αυτοκινήτου.

Παρά τις φωνές του οδηγού του αυτοκινήτου που ακολουθούσε τη Lamborghini ο οδηγός της δεν κατάλαβε πως κάτι συμβαίνει, οπότε συνέχισε κανονικά την πορεία του. Αποτέλεσμα; Μια Aventador Roadster καταστράφηκε ολοσχερώς από τις φλόγες. Αλλά όσο κι αν μας θλίβει η εικόνα ενός τέτοιου supercar που καταστρέφεται, αναρωτιόμαστε μήπως τελικά χρειάζεται μια επέμβαση της Θείας Δίκης, όπως σε αυτή την περίπτωση, για να συνετιστούν επιτέλους οι επιδειξιομανείς ιδιοκτήτες αυτών των τετράτροχων κοσμημάτων.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube