Supercars αναστατώνουν το Beverly Hills, οι οδηγοί τη γλιτώνουν [video]

Supercars αναστατώνουν το Beverly Hills, οι οδηγοί τη γλιτώνουν [video]

Οι οδηγοί μιας LaFerrari και μιας Porsche 911 GT3 που έτρεχαν υπερβολικά σε γειτονιά του Beverly Hills, τρόλαραν την αστυνομία και ύστερα έκαναν φτερά.

Φαίνεται πως οι ανεύθυνοι ιδιοκτήτες supercars που τρέχουν και μαρσάρουν σε κατοικημένες περιοχές δεν απασχολούν μόνο το Λονδίνο. Το περασμένο Σαββατοκύριακο μια LaFerrari και μια Porsche 911 GT3 αναστάτωσαν τους κατοίκους ενός προαστίου του Beverly Hills.

Τα δύο αυτοκίνητα κινούνταν με εξωφρενικό ρυθμό στους δρόμους της περιοχής, χωρίς καν να σταματούν στα στοπ. Το περιστατικό κατέγραψαν κάτοικοι της περιοχής σε video. Ο οδηγός της LaFerrari φαίνεται να μην κόβει αρκετά ούτε για τα ρείθρα του δρόμου, με αποτέλεσμα να ακούγονται ανατριχιαστικοί ήχοι από την επαφή του ρύγχους του ιταλικού supercar με το οδόστρωμα. Μάλιστα η βόλτα φαίνεται να τελειώνει πρόωρα, όταν από το πίσω μέρος της LaFerrari βγαίνει πυκνός άσπρος καπνός...

Όπως είναι φυσικό κάποιοι κάλεσαν την αστυνομία, η οποία όμως δεν μπορούσε να κάνει τίποτα εκείνη τη στιγμή. Η αστυνομία του Beverly Hills δηλώνει ότι «οι αστυνομικοί δεν ήταν αυτόπτες μάρτυρες στο συμβάν. Αν ήταν, θα είχαν συλλάβει επ’ αυτοφώρω τους οδηγούς των δύο αυτοκινήτων. Τώρα όμως δεν ξέρουμε ποιοι οδηγούσαν». Ο νόμος απαιτεί να αποδειχθεί ποιος οδηγούσε για να του καταλογιστεί το παράπτωμα, οπότε τώρα οι δύο οδηγοί φαίνεται ότι κατάφεραν να τη γλιτώσουν.

Το σπίτι στο οποίο τους βλέπουμε να επιστρέφουν στο video ήταν νοικιασμένο, και τις αμέσως επόμενες μέρες το εγκατέλειψαν. Άτομα από το περιβάλλον τους είχαν δηλώσει τότε ότι η αστυνομία δεν μπορεί να τους κάνει τίποτα αφού καλύπτονται από διπλωματική ασυλία, ως μέλη της βασιλικής οικογένειας του Qatar, όμως κάτι τέτοιο τελικά δεν ισχύει. Και σήμερα, παρότι οι αστυνομικοί γνωρίζουν τους ιδιοκτήτες των δύο supercars, δεν μπορούν να τους βρουν πουθενά.

Η συγκεκριμένη κίτρινη LaFerrari έχει καταγραφεί και στο παρελθόν να κινείται γρήγορα και στο κέντρο του Beverly Hills.

[Πηγή: Jalopnik]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube