Μια La Ferrari Aperta σε τιμή $7 εκατομμυρίων δολαρίων

Μια La Ferrari Aperta σε τιμή $7 εκατομμυρίων δολαρίων

Μένει να δούμε αν αυτή τη φορά θα βρεθεί αγοραστής για το υβριδικό υπεραυτοκίνητο

Μια La Ferrari Aperta σε εξαιρετική κατάσταση με μόλις 280km στο κοντέρ, διατίθεται προς πώληση από τον οίκο δημοπρασιών Mecum έναντι $7 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το εν λόγω όχημα είναι σε κόκκινη απόχρωση με την προαιρετική μαύρη ανθρακονημάτινη οροφή, μαύρες ζάντες με κόκκινα δαχτυλίδια και το έμβλημα για τα 70 χρόνια της Ferrari στα μαρσπιέ. Πριν από ένα μήνα, η συγκεκριμένη La Ferrari Aperta είχε βγει "στο σφυρί" στα πλαίσια της δημοπρασίας 2019 Mecum Kissimmee όμως δεν είχε καταφέρει να βρει αγοραστή - ίσως λόγω της ιδιαίτερα ψηλής τιμής αφού ένα παρόμοιο μοντέλο με 672km στο κοντέρ επωλήθη πρόσφατα έναντι $3,3 εκατομμυρίων δολαρίων.

La Ferrari Aperta

Η La Ferrari Aperta είναι ένα από τα πιο ποθητά υπεραυτοκίνητα στον πλανήτη αφού εκτός από τη μαγευτική εμφάνιση και τις εκρηκτικές επιδόσεις είναι και ιδιαίτερα σπάνια. Μόλις 210 μοντέλα βγήκαν από το εργοστάσιο της Ferrari στο Maranello μεταξύ 2016 και 2018 ενώ για να την αποκτήσεις δεν χρειαζόταν μόνο το ποσό των $2,2 εκατομμυρίων δολαρίων, αλλά έπρεπε να είσαι και μέλος του κλειστού club των πιο πιστών πελατών της ιταλικής φίρμας.

Όπως και η κλειστή έκδοση της La Ferrari, έτσι και η ανοικτή κινείται με τη βοήθεια ενός ατμοσφαιρικού V12 κινητήρα 6,3 λίτρων και ενός ηλεκτροκινητήρα, με συνολική ισχύ 963 PS.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ LaFerrari Aperta official video

Η τελευταία La Ferrari Aperta δημοπρατήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2017 έναντι 8,3 εκατομμυρίων ευρώ με όλα τα έσοδα να διατίθενται για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Μέχρι στιγμής αυτό παραμένει το ακριβότερο παράδειγμα La Ferrari που άλλαξε χέρια, μένει να δούμε το πότε και το αν θα σπάσει αυτό το ρεκόρ.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube