Μια έκπληξη για τους ιδιοκτήτες του Jeep Gladiator

Μια έκπληξη για τους ιδιοκτήτες του Jeep Gladiator

Ένα στοιχείο του προαιρετικού εξοπλισμού που θα φανεί αρκετά χρήσιμο στις αποδράσεις τους.

Το Jeep Gladiator μπορεί να έρχεται στην Ευρώπη μέσα στο 2020, έχει όμως ξεκινήσει εδώ και καιρό την εμπορική του πορεία στις ΗΠΑ όπου διατίθεται με μια μεγάλη λίστα προαιρετικού εξοπλισμού. Σε αυτή τη λίστα ανήκει και το φορητό ηχείο της Jeep το οποίο επιτρέπει στους ιδιοκτήτες του Gladiator να ακούν την αγαπημένη τους μουσική εκτός του οχήματος.

Το φορητό ηχείο της Jeep συνδέεται με smartphone για αναπαραγωγή μουσική μέσω Bluetooth και USB, όπως κάθε άλλο ηχείο της αγοράς. Χάρη στη λειτουργία έξυπνης φόρτισης, οι μπαταρίες του παραμένουν διαρκώς γεμάτες όσο αυτό βρίσκεται στην ειδική βάση του πίσω από τα καθίσματα.

Jeep Gladiator speaker

Το ηχείο αδιάβροχο και μπορεί να παραμείνει μέσα σε νερό βάθους ενός μέτρου για 30 λεπτά χωρίς να υποστεί κάποια βλάβη. Επιπλέον έχει προστασία από τη σκόνη και από τις κακουχίες καθώς είναι γνωστό πως οι λάτρεις των Jeep βρίσκονται συχνά σε εκτός δρόμου περιβάλλον.

Μια ενδιαφέρουσα λειτουργία της συσκευής είναι ότι σε περίπτωση που δύο ιδιοκτήτες Jeep Gladiator βρεθούν στο ίδιο σημείο και έχουν το ίδιο γούστο στη μουσική, μπορούν να ενώσουν ψηφιακά τα ηχεία τους τους για λειτουργία stereo (αριστερό και δεξί ηχείο).

Jeep Gladiator speaker

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Επίσημο: Νέο Jeep Gladiator [video]

Για να προσθέσει κάποιος το ηχείο στον εξοπλισμό του Gladiator πρέπει να καταβάλει $295 (€265), όμως είμαστε σίγουροι πως παρά την τσιμπημένη τιμή θα γίνει δημοφιλής επιλογή καθώς συμπληρώνει ιδανικά τον περιπετειώδη χαρακτήρα του οχήματος.

Πηγή: Motor1

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube