Mercedes-Benz EQC: Δεν φτάνει το στοκ!

Mercedes-Benz EQC: Δεν φτάνει το στοκ!

Το πρώτο 100% ηλεκτρικό SUV της Mercedes-Benz αποτελεί μελλοντικό best-seller στην κατηγορία του; A priori ναι, αν πιστέψουμε τα λόγια του διευθύνοντος συμβούλου της Daimler.

Σε συνέντευξη στη γερμανική εφημερίδα Die Welt, ο Dieter Zetsche δήλωσε ότι η Mercedes-Benz δεν θα είναι σε θέση να εκπληρώσει όλες τις παραγγελίες που δόθηκαν εφέτος για το ηλεκτρικό SUV της, τo EQC. Μια ανεπάρκεια που μπορεί να συνεχιστεί και το 2020.

Ο επικεφαλής του γερμανικού ομίλου δεν έδωσε εξηγήσεις για το θέμα αυτό που είναι ήδη γνωστό και με το ηλεκτρικό smart, ούτε αποκάλυψε την αναζήτηση μιας εσωτερικής στρατηγικής για να ανταποκριθεί η εταιρεία πιο αποτελεσματικά στη ζήτηση. Επίσης, δεν παρείχε στοιχεία για τον καταγραμμένο και αναμενόμενο όγκο πωλήσεων ούτε για την παραγωγική δυνατότητα το 2019 και το 2020.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Mercedes-Benz EQC: Καταλύτης αλλαγών;

Απλώς ανακοίνωσε ένα στόχο δέκα 100% ηλεκτρικών μοντέλων για το 2022 και δήλωσε ότι αυτά τα αυτοκίνητα είναι λιγότερο αποδοτικά στην παραγωγή σε σχέση με τα θερμικά αντίστοιχά τους.

Από αυτή την πληροφορία κατανοούμε ότι η Daimler εξακολουθεί να διστάζει να επωφεληθεί πλήρως από την αλλαγή στην ατομική κινητικότητα του αύριο.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube