Με τη νέα Lamborghini Urus S στην Αίτνα

Με τη νέα Lamborghini Urus S στην Αίτνα

Βρισκόμενοι πίσω από το τιμόνι της νέας Urus S, πελάτες της Lamborghini είχαν την ευκαιρία να εξερεύνησαν μοναδικά μέρη της Σικελίας μέσα από χωμάτινες διαδρομές.

Εκλεκτοί πελάτες της Lamborghini είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τη νέα Urus S σε μια ειδική εκδήλωση που έλαβε μέρος στη Σικελία.

Η τελευταία, είναι μέρος του προγράμματος Esperienza, μέσω του οποίου τυχεροί πελάτες της μάρκας ανακαλύπτουν τα νέα της μοντέλα σε εντυπωσιακές διαδρομές. Aυτό ήταν το 4ο Esperienza Terra και οι συμμετέχοντες του εξερεύνησαν την Taormina της Σικελίας, ενώ είχαν την ευκαιρία να περπατήσουν μέχρι την Αίτνα χαρίζοντας μας μοναδικές εικόνες.

Lamborghini Urus S

Η εκδήλωσε διήρκησε δώδεκα μέρες και περιλάμβανε 160 km οδήγησης σε χώμα και άσφαλτο.

Θυμίζουμε ότι η νέα Urus S έκανε ντεμπούτο το Σεπτέμβριο και χρησιμοποιεί τον 4λιτρο V8 της Performante απόδοσης 666 PS και 850 Nm ροπής, αλλά εστιάζει στην άνεση και στην πολυτέλεια.

Lamborghini Urus S

Ως αποτέλεσμα, η Urus S ολοκληρώνει το 0-100 km/h σε μόλις 3,5" με την τελική της ταχύτητα να αγγίζει τα 305 km/h. Επιπλέον, ζυγίζει 2.197 kg και είναι κατά 47 kg βαρύτερη από την Performante.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube