Mazda: Γνήσια καινούργια ανταλλακτικά για το ΜΧ-5 πρώτης γενιάς 

Mazda: Γνήσια καινούργια ανταλλακτικά για το ΜΧ-5 πρώτης γενιάς 

Η Mazda θα τα διαθέτει σε Ευρώπη, ΗΠΑ και Ιαπωνία, μέσω του επίσημου δικτύου αντιπροσώπων της. 

Είναι ίσως το πιο εμβληματικό μοντέλο της Mazda. Ο λόγος για το Mazda MX-5 πρώτης γενιάς ή ΝΑ, αυτό με τους χαρακτηριστικούς αναδιπλούμενους προβολείς και την πιο εύχρηστη ίσως αναδιπλούμενη οροφή σε αυτοκίνητο της κατηγορίας, καθώς το «άνοιξε-κλείσε» μπορούσε να γίνει δίχως ο οδηγός να κινηθεί από τη θέση του και μάλιστα χειροκίνητα.

Το MX-5 πρώτης γενιάς έχει πλέον συμπληρώσει πάνω από 30 χρόνια ζωής και βέβαια είναι συλλεκτικό, αλλά το θέμα είναι η συντήρησή του, καθώς ο χρόνος αφήνει τα σημάδια του ακόμη και στα πιο καλοδιατηρημένα από αυτά τα αυτοκίνητα. Έτσι η Mazda, αφού διαβουλεύτηκε με τα club των φίλων του MX-5 αλλά και κατά τόπους αντιπροσώπους της,  αποφάσισε να βάλει στην παραγωγή και να διαθέσει στους ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων αυτών μια σειρά από γνήσια ανταλλακτικά, που θα κατασκευάζονται με όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε το Mazda RX-7 FD

Συνολικά η Mazda θα έχει διαθέσιμα σε Ευρώπη, ΗΠΑ και Ιαπωνία 117 ανταλλακτικά για τις δεξιοτίμονες εκδόσεις και 156 για τις δεξιοτίμονες, τα οποία θα διατίθενται μέσα από το δίκτυο των επίσημων εμπόρων της μάρκας. 

mx5-2

Σε αυτά περιλαμβάνονται μια νέα μαλακή κορυφή που διαθέτει ίδιο τζάμι με αυτό της αρχικής έκδοσης, ζάντες της Enkei που κρατούν την κλασσική σχεδίαση αλλά χρησιμοποιώντας τη σύγχρονη τεχνολογία είναι ελαφρύτερες και πιο ανθεκτικές και ένα πλήθος από εσωτερικά διακοσμητικά εξαρτήματα, μηχανικά εξαρτήματα, ακόμη και βίδες και ροδέλες που χρησιμοποιούσε το αρχικό μοντέλο.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube