«Μάστορα, σου βρίσκονται κροκοδειλάκια για να βάλω εμπρός την Pagani μου;» [Video]

«Μάστορα, σου βρίσκονται κροκοδειλάκια για να βάλω εμπρός την Pagani μου;» [Video]

Μια μπαταρία είναι πάντα μια μπαταρία, ανεξαρτήτως αν οδηγείς Lada ή ένα σούπερκαρ και από τον κανόνα δεν εξαιρείται ούτε η πανάκριβη Pagani Huayra.

Τα σούπερκαρ αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την μπαταρία συχνότερα από τα κοινά αυτοκίνητα. Βλέπετε, οι ιδιοκτήτες τους δεν τα χρησιμοποιούν καθημερινά και η μπαταρία αναπόφευκτα πέφτει. Αν και οι περισσότεροι χρησιμοποιούν φορτιστές, καμιά φορά αυτοί δεν αρκούν.

Όποια κι αν είναι η αιτία, αυτός ο ιδιοκτήτης της Pagani Huayra που λάμβανε μέρος στο 2016 CF Charities Supercar Show, στο Warminster της υπέροχης Πολιτείας της Pennsylvania, διαπίστωσε στο τέλος του Σαββατοκύριακου ότι η μπαταρία της Pagani παρέδωσε πνεύμα. Έτσι έκανε ό,τι κάνει οποιοσδήποτε κοινός θνητός που οδηγεί ένα κοινό αυτοκίνητο: άρχισε να ψάχνει για κροκοδειλάκια και για έναν πρόθυμο χριστιανό (ή οποιουδήποτε θρησκεύματος...) να το βοηθήσει να βάλει εμπρός το θηρίο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Οδηγούμε την Pagani Huayra [video]

Τελικά το διασωστικό δεν ήταν ακριβώς αυτό που λέμε κοινό αυτοκίνητο, αφού ήρθε με τη μορφή μιας BMW X6 M. Όπως ήταν φυσικό ο V12 της Mercedes-AMG που φορά η Huayara ήρθε στη ζωή με βρυχηθμούς, προς μεγάλο ενθουσιασμό των παρευρισκομένων, που άγνωστο γιατί, άρχισαν να χειροκροτούν.

Εντάξει, μέχρι να γυρίσεις σπίτι μάλλον θα έχει φορτίσει, αλλά μην είσαι τσίπης, άλλαξε τη ρημαδο-μπαταρία κάποια στιγμή!

[Πηγή carscoops]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube