Λονδίνο: Τύπος με Ford Ka τρολάρει πλούσιο με χρυσό στόλο [video]

Λονδίνο: Τύπος με Ford Ka τρολάρει πλούσιο με χρυσό στόλο [video]

Ίσως η καλύτερη απάντηση στην επιδειξιομανία μερικών κατόχων supercars στο Λονδίνο είναι να τους δείξεις πόσο γελοίοι φαίνονται.

Ο Turki bin Abdullah Al Saud είναι άλλος ένας ζάμπλουτος Σαουδάραβας που επιδεικνύει τα πανάκριβα αυτοκίνητά του στη βρετανική πρωτεύουσα, όπως τόσοι άλλοι. Αλλά κάποιος αποφάσισε να τον τρολάρει.

Η ιδιαιτερότητα του Turki bin Abdullah Al Saud, μέλους της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας, είναι ότι τα αυτοκίνητά του έχουν όλα το ίδιο χρώμα. Και δεν πρόκειται για κάποια διακριτική απόχρωση αλλά για ένα φανταχτερό χρυσό φινίρισμα, το οποίο έχουν αποκτήσει με την τοποθέτηση αντίστοιχης μεμβράνης. Έτσι, την περασμένη βδομάδα έφερε στο Λονδίνο μια Lamborghini Aventador LP750-4 SV Roadster, μια Rolls Royce Phantom Coupe και ένα Mercedes-AMG G63 6x6, τα οποία πάρκαρε σε δρόμο του Kensington.

Κάποιος που δεν μπορούσε να μείνει απαθής απέναντι σε αυτή την κακόγουστη επίδειξη πλούτου, αποφάσισε να τρολάρει τον Σαουδάραβα με τον ίδιο τρόπο. Έντυσε πρόχειρα ένα παλιό Ford Ka με χρυσό χαρτί περιτυλίγματος, και όταν άφησε τη θέση της η Rolls Royce πήγε και το πάρκαρε εκεί, ανάμεσα στη Lambo και στο θηρίο της AMG. Τα οποία, παρεμπιπτόντως, είχαν δεχθεί και κλήσεις για παράνομο παρκάρισμα!

Όπως αποδείχθηκε λίγο αργότερα, υπεύθυνοι για το πολύ πετυχημένο τρολάρισμα είναι δύο αρθρογράφοι της εφημερίδας The Sun, ο Lee Price και ο Jacob Lewis. Τα συγχαρητήριά μας!

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube