Land Rover Defender στη μάχη κατά του κορονοϊού [video]

Land Rover Defender στη μάχη κατά του κορονοϊού [video]

Η Jaguar Land Rover διαθέτει οχήματα στον Ερυθρό Σταυρό για την παροχή βοήθειας σε ευπαθείς ομάδες εν μέσω πανδημίας.

Η Jaguar Land Rover ανακοίνωσε τη διάθεση πάνω από 160 αυτοκινήτων για την υποστήριξη οργανισμών που προσφέρουν βοήθεια εκτάκτου ανάγκης σε όλο τον κόσμο εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού.

Η βρετανική φίρμα υποστηρίζει τις προσπάθειες του Ερυθρού Σταυρού με 57 οχήματα στη Μ.Βρετανία και 65 οχήματα σε Αυστραλία, Ισπανία, Νότιο Αφρική και Γαλλία, ενώ σύντομα οι αριθμοί αυτοί αναμένεται να αυξηθούν. Επιπλέον η JLR έχει δωρήσει ειδικό εξοπλισμό σε γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό που εργάζονται σε νοσοκομεία της Μ.Βρετανίας έτσι ώστε να προστατεύονται πιο αποτελεσματικά από τον ιό. Παράλληλα οι μηχανικοί και οι σχεδιαστές της συνεργάζονται τη βρετανική κυβέρνηση σε τομείς έρευνας, σχεδιασμού, τεχνητής νοημοσύνης, 3D printing κ.α.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Επίσημο: Νέο Land Rover Defender [video]

Ανάμεσα στα οχήματα που μοιράζουν τρόφιμα και φαγητό σε ευπαθείς ομάδες εντός της Μ.Βρετανίας είναι και 27 ολοκαίνουρια Land Rover Defender τα οποία προέρχονται από το στόλο δημοσιογραφικών οχημάτων της JLR. Έτσι, με αφορμή την αναβολή δημοσιογραφικών παρουσιάσεων λόγω πανδημίας, η εταιρεία βρήκε ένα έξυπνο τρόπο να αξιοποιήσει τα αυτοκίνητα για καλό σκοπό.

[Πηγή: Jaguar Land Rover]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube