Lamborghini Murciélago SV και Aventador SV τρακάρουν μεταξύ τους! [video]

Lamborghini Murciélago SV και Aventador SV τρακάρουν μεταξύ τους! [video]

Οι οδηγοί των Lamborghini θα μπορούσαν να αποφύγουν τη σύγκρουση αν ήταν πιο προσεκτικοί!

Πριν λίγο καιρό είδαμε δύο πανομοιότυπες Lamborghini Aventador S να τρακάρουν σε διασταύρωση στη Σιγκαπούρη, όμως από ότι φαίνεται το φαινόμενο είναι συχνότερο από όσο νομίζαμε καθώς ένα βίντεο με νέο τρακάρισμα μεταξύ δύο Lamborghini έκανε την εμφάνισή του στο διαδίκτυο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δίδυμες Lamborghini Aventador S τρακάρουν μεταξύ τους [video]

Ο λόγος για μια πορτοκαλί Murciélago LP670-4 SuperVeloce και μια κίτρινη Aventador LP750-4 SuperVeloce που ακούμπησαν με χαμηλή ταχύτητα λόγω απροσεξίας των οδηγών τους. Το τρακάρισμα προκάλεσε φθορές στο κοφτερό μαρσπιέ της Murciélago και στην πανάκριβη ζάντα και το φτερό της Aventador με το φταίξιμο να βαραίνει κυρίως τον οδηγό της πρώτης.

Παρά την φαινομενικά μικρή έκταση των ζημιών, ο λογαριασμός θα είναι μεγάλος καθώς τα ανταλλακτικά και η βαφή της Lamborghini δεν φημίζονται για τις χαμηλές τιμές τους - ειδικά όταν μιλάμε για τις ειδικές εκδόσεις SV των δύο ναυαρχίδων της Sant'Agata.

Το περιστατικό έγινε κατά τη διάρκεια εκδήλωσης της Lamborghini Squadra Corse στην πίστα του Nürburgring, κάτι που εξηγεί τον συνωστισμό από "ταύρους" στο βίντεο.

[Πηγή: Varryx μέσω Motor1]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube