Δίδυμες Lamborghini Aventador S τρακάρουν μεταξύ τους [video]

Δίδυμες Lamborghini Aventador S τρακάρουν μεταξύ τους [video]

Αυτό το θέαμα είναι αλήθεια πως δεν το συναντάς συχνά.

Μπορεί να έχουμε δει αρκετά ατυχήματα με υπεραυτοκίνητα, όμως αυτό που έγινε στην Σιγκαπούρη το προηγούμενο σαββατοκύριακο είναι πραγματικά ασυνήθιστο - δύο ολόιδιες Lamborghini Aventador S τράκαραν μεταξύ τους!

Όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες και τα βίντεο που κυκλοφόρησαν από το σημείο, και οι δύο Aventador ήταν σε κίτρινη απόχρωση με μαύρες ζάντες και ίδια επιπλέον αεροδυναμικά βοηθήματα από ανθρακονήματα (σπλίτερ, μαρσπιέ, διαχύτη και σταθερή αεροτομή). Οι μοναδικές διαφορές μεταξύ των δύο μοντέλων είναι το σχέδιο των τροχών και το ότι η μία έχει περισσότερο άβαφο ανθρακόνημα (καπό, μαρσπιέ και πίσω προφυλακτήρας).

Το ατύχημα έγινε σε διασταύρωση όταν η προπορευόμενη Lamborghini φρέναρε απότομα, με αποτέλεσμα αυτή που ακολουθούσε να πέσει πάνω της. Οι ιδιοκτήτες ήταν φίλοι και ευτυχώς κανείς τους δεν τραυματίστηκε στο συμβάν.

Αντιθέτως, παρόλο που η σύγκρουση έγινε με χαμηλή ταχύτητα, τα αυτοκίνητα φαίνεται πως υπέστησαν σοβαρές ζημιές. Εκτός από τα σπασμένα μέρη του αμαξώματος (προφυλακτήρες, καπό, φτερά κτλ), είναι πολύ πιθανό η μια Aventador να χρειαστεί μπροστινή ανάρτηση και η άλλη να έχει υποστεί ζημιά στον κεντρικά τοποθετημένο κινητήρα και την εξάτμιση. Όπως και να έχει, οι δύο φίλοι θα πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να πληρώσουν το λογαριασμό, αν και φαίνεται πως δεν θα έχουν πρόβλημα να ανταπεξέλθουν στα έξοδα των επισκευών.

 

[Πηγή: SG Road Vigilante - SGRV μέσω Carscoops]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube