Lamborghini Huracán παρατημένη στην έρημο του Las Vegas [video]

Lamborghini Huracán παρατημένη στην έρημο του Las Vegas [video]

Ποιος αφήνει ένα υπεραυτοκίνητο στη μέση του πουθενά;

Μια πράσινη Lamborghini Huracán LP580-2 εντοπίστηκε παρατημένη στην έρημο του Las Vegas από το κανάλι Royalty Exotic Cars στο YouTube, μετά από φήμες που κυκλοφορούσαν στην περιοχή.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Αγόρασε Lamborghini Huracán Evo με το βοήθημα για τον κορονοϊό!

Αν και από μακριά μοιάζει να είναι μια παρκαρισμένη Huracán ανάμεσα στους θάμνους, το υπεραυτοκίνητο έχει υποστεί σοβαρές ζημιές στην ανάρτηση και τα μηχανικά μέρη όπως φαίνεται από κοντινά πλάνα. Το εμπρός παρμπρίζ έχει ραγίσει κάτι που σημαίνει πως η πισωκίνητη Lamborghini ίσως συγκρούστηκε με κάποιο ζώο, ο προφυλακτήρας και το σπλίτερ έχουν σπάσει από τις πέτρες και τα χώματα, οι αερόσακοι έχουν ανοίξει, τα πλευρικά μαρσπιέ έχουν τραυματιστεί και η πίσω δεξιά ρόδα υποδηλώνει ζημιά στην ανάρτηση.

Χωρίς να γνωρίζουμε τι ακριβώς συνέβη, εικάζουμε πως ο οδηγός εγκατέλειψε το αυτοκίνητο στο σημείο μετά από έξοδο του από το δρόμο. Το πιθανότερο σενάριο είναι ο ιδιοκτήτης της Huracán να την παραχώρησε σε εταιρεία ενοικίασης υπεραυτοκινήτων - ένας κλάδος επιχειρήσεων που βρίσκεται σε άνθιση στο Las Vegas - η οποία με τη σειρά της τη νοίκιασε σε πελάτη. Ο πελάτης τράκαρε την Lamborghini και προφανώς επέλεξε να εξαφανιστεί αντί να αντιμετωπίσει τις συνέπειες. Αυτό είναι ακόμη πιθανότερο αν αναλογιστούμε πως η ασφάλεια του οδηγού μπορεί να μην κάλυπτε το ατύχημα, οπότε θα έπρεπε να πληρώσει ένα φουσκωμένο λογαριασμό για την επισκευή του.

Lamborghini Huracan

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Πωλείται Lamborghini Huracán με 302.500 km στο οδόμετρο

Όπως και να έχει, η θέα μιας παρατημένης Lamborghini στη μέση του πουθενά δεν είναι κάτι συνηθισμένο. Ελπίζουμε το αυτοκίνητο να εντοπιστεί από τον ιδιοκτήτη και να μετακινηθεί προτού υποστεί ακόμα μεγαλύτερες ζημιές από βανδαλισμό ή από τα στοιχεία της φύσης.

[Πηγή: Lamborghinichat.com]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube