Πωλείται Lamborghini Huracán με 302.500 km στο οδόμετρο

Πωλείται Lamborghini Huracán με 302.500 km στο οδόμετρο

Πάνω από 1.900 άνθρωποι έχουν περάσει από το τιμόνι της συγκεκριμένης Huracán.

Το αυτοκίνητο που βλέπετε στις φωτογραφίες είναι η Lamborghini Huracán με τα περισσότερα χιλιόμετρα στον κόσμο, καθώς από το 2015 μέχρι σήμερα έχει διανύσει πάνω από 302.500 km!

Το υπεραυτοκίνητο ανήκει στην εταιρεία Royalty Exotic Cars στο Las Vegas η οποία το νοίκιαζε, με πάνω από 1.900 οδηγούς να έχουν περάσει από το τιμόνι του μέσα σε 5 χρόνια. Παρά τα 300+ χιλιάδες χιλιόμετρα που έχει διανύσει και την καταπόνηση που έχει δεχθεί από τους αμέτρητους ενοικιαστές, η Huracán δεν παρουσίασε πολλά προβλήματα  - σε αντίθεση με άλλα υπεραυτοκίνητα από τον στόλο της εταιρείας. Πιο συγκεκριμένα, εκτός από τις προγραμματισμένες αλλαγές λαδιών, το μοντέλο φορά νέα ανάρτηση της JRZ, νέο κιβώτιο ταχυτήτων που αντικαταστάθηκε πριν από 13.000 km, ενώ έχει υποστεί μικρές επιδιορθώσεις στο αμάξωμα λόγω ζημιάς που προκλήθηκε κατά το παρκάρισμα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δοκιμάζουμε τη Lamborghini Huracán Evo

Να θυμίσουμε πως το μοντέλο φορά ατμοσφαιρικό V10 5,2 λίτρων με απόδοση 610 PS που μεταδίδεται και στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη.

Η τιμή της πιο πολυταξιδεμένης Lamborghini Huracán στον κόσμο είναι $130.000 και μένει να δούμε αν θα ανταποκριθεί κάποιος αγοραστής δεδομένου του επιβαρυμένου ιστορικού της.

[Πηγή: CarandDriver.com]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube