Κρυμμένος μέσα σε θήκη μουσικού οργάνου απέδρασε ο Carlos Ghosn!

Κρυμμένος μέσα σε θήκη μουσικού οργάνου απέδρασε ο Carlos Ghosn!

Το σχέδιο είχε καταστρώσει η σύζυγός του -Ποιοι τον βοήθησαν.

Σε ταινία του Χόλιγουντ παραπέμπει ο τρόπος απόδρασης του πρώην ισχυρού άνδρα της Συμμαχίας Renault- Nissan, του Carlos Ghosn από την Ιαπωνία στον Λίβανο. 
Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «The Guardian», ο Ghosn το έσκασε από το σπίτι του στην Ιαπωνία κρυμμένος μέσα σε θήκη μουσικού οργάνου, ακολουθώντας το σχέδιο που είχε καταστρώσει η σύζυγός του Carole, στην υλοποίηση του οποίου έπαιξε καθοριστικό ρόλο ένα συγκρότημα και μια ομάδα πρώην αξιωματούχων των ειδικών δυνάμεων.

Η απόδραση ξεκίνησε με την μουσική μπάντα να φτάνει στο σπίτι του στο Τόκιο, όπου ο Ghosn βρισκόταν σε κατ 'οίκον περιορισμό και αυστηρή αστυνομική επιτήρηση, σύμφωνα με το κανάλι ειδήσεων του Λιβάνου TV MTV. Στο τέλος της παράστασης, καθώς οι μουσικοί μάζευαν τα όργανα τους, ο Ghosn προφανώς μπήκε μέσα σε μια μεγάλη θήκη οργάνου και κρύφτηκε εκεί.

Στη συνέχεια το συγκρότημα με τον Ghosn κρυμμένο μέσα στη θήκη του οργάνου επιβιβάστηκε σε ιδιωτικό αεροπλάνο που τον μετέφερε στην Κωνσταντινούπολη. Από εκεί φαίνεται ότι επιβιβάστηκε σε ιδιωτικό αεροσκάφος της Bombardier Challenger για να πετάξει προς τον Λίβανο, όπου έφτασε ξημερώματα της Δευτέρας. Η διαδρομή της πτήσης που καταγράφηκε από το FlightRadar δείχνει ότι το τζετ προσγειώθηκε στις 4:16 π.μ., στο διεθνές αεροδρόμιο της Beirut-Rafic Hariri.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube