Κορονοϊός: Αναβάλλεται για το 2021 η πρεμιέρα του Fast & Furious 9

Κορονοϊός: Αναβάλλεται για το 2021 η πρεμιέρα του Fast & Furious 9

Οι φίλοι της σειράς Fast & Furious θα πρέπει να περιμένουν ένα χρόνο ακόμα για την 9η συνέχεια του δημοφιλούς franchise.

Οι συντελεστές της ταινίας Fast & Furious 9 ανακοίνωσαν την αναβολή της πρεμιέρας από τις 22 Μαΐου 2020 που ήταν αρχικά προγραμματισμένη για τις 2 Απριλίου 2021, λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού που έχει οδηγήσει στο κλείσιμο των κινηματογράφων σε αρκετές χώρες. Αυτή είναι η δεύτερη αναβολή μεγάλης παραγωγής μετά από την ταινία "No Time to Die" του James Bond η πρεμιέρα της οποίας μεταφέρθηκε για το φθινόπωρο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Το trailer του Fast & Furious 9 [video]

Όπως αναφέρει το μήνυμα της παραγωγής στο Twitter, αν η ταινία κυκλοφορούσε φέτος, πιθανότατα δεν θα είχαν πρόσβαση σε αυτή όλα τα μέλη της "οικογένειας" των θαυμαστών της σειράς ανά τον κόσμο. Οι συντελεστές αντιλαμβάνονται την απογοήτευση του κοινού για το ότι θα πρέπει να περιμένουν περισσότερο για την πρεμιέρα, όμως τονίζουν πως η κίνηση αυτή έγινε με γνώμονα την ασφάλεια όλων.

Η σειρά ταινιών Fast & Furious είναι μια τεράστια πηγή εσόδων για όλους τους εμπλεκόμενους, με το συνολικό Box Office όλων των ταινιών να ξεπερνά τα 5,8 δισεκατομμύρια δολάρια. Το ρεκόρ εσόδων διατηρεί η ταινία "Furious 7" (2015) η οποία έκανε Box Office  $1.516.045.911 σε όλο τον κόσμο, ενώ ακολουθεί η όγδοη συνέχεια "The Fate of the Furious" (2017) με έσοδα $1.236.005.118. Όπως καταλαβαίνετε, οι προσδοκίες για το επερχόμενο Fast & Furious 9 είναι μεγάλες, καθιστώντας απαγορευτική την κυκλοφορία του εν μέσω πανδημίας.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube