Δείτε το trailer του Fast & Furious 9 [video]

Δείτε το trailer του Fast & Furious 9 [video]

Η ένατη συνέχεια της σειράς με ακόμα περισσότερες εκρήξεις και μεγάλη δόση φαντασίας.

Οι λάτρεις της σειράς Fast & Furious ετοιμάζονται για την πρεμιέρα του Fast 9, το οποίο αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 22 Μαίου, με το επίσημο τρέιλερ να είναι ήδη διαθέσιμο στο YouTube.

Το τρέιλερ αποκαλύπτει αρκετά στοιχεία για την πλοκή, και επιβεβαιώνει για μια ακόμη φορά πως το Fast & Furious έχει εξελιχθεί σε ταινία δράσης με πολύ έντονο το στοιχείο της φαντασίας. Όπως γνωρίζαμε και από τις προηγούμενες ταινίες, οι δημιουργοί ούτε καν προσπαθούν να δείξουν κάτι αληθοφανές, καθώς τα πράγματα έχουν ξεφύγει, με τη λογική να θυσιάζεται στο βωμό του θεάματος.

Περιληπτικά, η συνέχεια του The Fate of the Furious (Fast 8) που κυκλοφόρησε το 2017 ακολουθώντας το θάνατο του Paul Walker, βρίσκει τον Dom Torreto (Vin Diesel) στο ρόλο του πατέρα, να έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Μια εξέλιξη όμως τον οδηγεί στη σύσταση της γνωστής ομάδας των φίλων του που ονομάζει οικογένεια. Αυτή τη φορά, ο "κακός" της υπόθεσης είναι ο αδελφός του Dom τον οποίο ενσαρκώνει ο ηθοποιός John Cena, και συνεργάζεται με την Cipher (Charlize Theron). Ακόμα, μια έκπληξη της ταινίας είναι η επιστροφή του Han (Sung Kang) από τους νεκρούς.

Fast and Furious 9

Εκτός από την αντιπαλότητα μεταξύ αδελφών οι οποίοι παλεύουν σε διάφορα σκηνικά και πηδούν από κτίρια σε οροφές λεωφορείων, η ταινία έχει να μας δείξει ατελείωτες σκηνές καταδίωξης, με εκρήξεις, συγκρούσεις, καταστροφές, άλματα από γκρεμούς και αεροπλάνα με μαγνήτες που πιάνουν τα αυτοκίνητα στον αέρα.

Από πλευράς αυτοκινήτων που δείχνουν να έχουν ολοένα και μικρότερο ρόλο στο σύμπαν του Fast & Furious, στο Fast 9 εμφανίζονται μεταξύ άλλων τα Toyota GR Supra, Dodge Charger, Ford Mustang, Noble M600, ένα Pontiac Fiero με ενσωματωμένο πύραυλο και τα γνωστά θωρακισμένα φορτηγά που καταστρέφουν τα πάντα στο πέρασμά τους.

Δεν θα πούμε περισσότερα αλλά θα σας αφήσουμε να παρακολουθήσετε το τρέιλερ διάρκειας 3,5 λεπτών που τα λέει όλα από μόνο του.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube