Η Vision Mercedes-Maybach 6 Cabriolet σταρ σε κλιπ του Drake [video]

Η Vision Mercedes-Maybach 6 Cabriolet σταρ σε κλιπ του Drake [video]

Ύστερα από το Boeing 767 «Air Drake», ο Καναδός ράπερ Drake επέλεξε για το τελευταίο του κλιπ «Laugh Now Cry Later» τη Vision Mercedes-Maybach 6 Cabriolet.

Drake clip «Laugh Now Cry Later» with ision Mercedes-Maybach 6 Cabriolet

Όπως κάνουν οι περισσότεροι επιτυχημένοι ράπερ, έτσι και ο Drake, κατά κόσμον Aubrey Drake Graham, χαίρεται να αποκαλύπτει τι μπορεί να αγοράσει και τι μπορεί να βιώσει με τα χρήματα που κερδίζει. Ύστερα λοιπόν από το Boeing 767 «Air Drake» που έγινε σε συνεργασία με την καναδική εταιρεία Cargojet, εδώ έχουμε τη Vision Mercedes-Maybach 6 Cabriolet που γίνεται σταρ του κλιπ «Laugh Now Cry Later».

Και στην περίπτωση που δεν θυμόσαστε περί τίνος πρόκειται, να πούμε ότι γερμανική φίρμα λανσάρισε αυτήν την εντυπωσιακή σπουδή με την ευκαιρία του Σαλονιού του Pebble Beach το 2017. Η Vision Mercedes-Maybach 6 Cabriolet επιβάλλεται το δίχως άλλο με το μήκος της που φτάνει τα 5,7 m, ξεπερνώντας τα 5,03 m της ήδη πολύ μακριάς S-Class Cabriolet, με την επιβλητική μάσκα, τα πολύ λεπτά φανάρια LED, τα νίκελ, τις γλυπτές ζάντες και ένα εσωτερικό που συνδυάζει ξύλο και δέρμα. Κάτω από το μακρύ καπό δεν βρίσκεται κάποιος θηριώδης βενζινοκινητήρας, μιας και η Vision Mercedes-Maybach 6 Cabriolet τροφοδοτείται από τέσσερις ηλεκτρικούς κινητήρες με αθροιστική ισχύ 750 άλογα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube